Nogomet

Chelsea Delača posudio Dynamu

Mihaela Bradovski • utorak, 13.09.2011.
Chelsea Delača posudio Dynamu
Foto: Duje Bonačić

Bivši vratar zaprešićkog Intera, danas član Chelseaja 19-godišnji Matej Delač, do kraja aktualne sezone čuvat će vrata češkog prvoligaša. U Dynamo České Budějovice dolazi na posudbu kako bi najgoroj obrani lige pomogao u popravku statistike i napretku na ljestvici...

Nakon šest odigranih kola Dynamo na kontu ima tek bod iz posljednjeg susreta s Banikom, a hitnu potragu za novim vratarem ubrzala je katastrofalna forma posljednje linije koja je na startu prvenstva primila čak 17 pogodaka.

Tokom reprezentativne pauze momčad je preuzeo novi trener, pristiglo je i nekoliko pojačanja, a posljednje je upravo mladi hrvatski vratar Matej Delač.

Delač je Dynamu posuđen do kraja sezone, a kako je došlo do kontakta, a potom i realizacije posla objasnio je predsjednik Karel Poborsky za službenu stranicu kluba.

"Riječ je o jednom od najvećih vratarskih talenata u Europi. Preporuku uz brojne pohvale na njegov račun dao je vratar Chelseaja Petr Čech."

Iako je i sam Delač kazao kako je stručni stožer engleskog kluba odlučio da ove sezone neće na novu posudbu, nakon epizode u Vitesseu sada će se okušati i u Češkoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.09.2011. u 15:36
    delač koja si ti prevara
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2011. u 15:18
    super....tamo će bit na streljani i sigurno će popraviti svoje reflekse
    Obrisan korisnik
  • ian wright13.09.2011. u 15:16
    Budejovice???? Inker je za njih Borussia
    ian wright
  • Obrisan korisnik13.09.2011. u 15:12
    dobar klub. puno udaraca za početak.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2011. u 13:03
    Šteta što ga Dinamo nije kupio pa ga se 20--22 godine prodao za veliku lovu u neki jači zapadni ili možda Ruski ili Ukrajinski klub.Ovako što ga posuđuju tim Česima koji imaju lošu obranu,njima ne može puno pomoći ni Buffon ni Casillas a kamo li Delač!!
    Obrisan korisnik