Nogomet

Kako su igrali: Real se nije naigrao

Nikola Vlahović • srijeda, 14.09.2011.
Kako su igrali: Real se nije naigrao
Foto: Davor Sajko

Real Madrid pobjedom je krenuo u Ligu prvaka, međutim, igrači Dinama mogu biti ponosni s onim što su pokazali. Iako je Real upisao tri boda na otvaranju Lige prvaka te je bio bolji, Real Madrid večeras nije uspio razviti svoju igru i nije nadigrao i ponizio Dinamo...

Iker Casillas: Nije imao previše posla, a ono što je trebao obraniti to je i napravio. U 33. minuti lijepo je sačekao Rukavinu i skinuo mu udarac.

Ricardo Carvalho: Vrlo siguran i pravovremen i po zemlji i po zraku. Stoperski posao odradio onoliko koliko je trebalo.

Pepe: Oštar i pravovremen u reakcijama. Sve neugodne situacije rješavao je vrlo jednostavno - ispucati loptu što dalje od svog šesnaesterca. Malo je zaplivao kod prilike koja se ukazala Rukavini u 33. minuti, ali na njegovu sreću Casillas je zaustavio udarac Rukavine. Odradio utakmicu bez većih problema.

Sergio Ramos: Nije bio na pravoj razini kako se od njega očekuje. Nekoliko je puta nesigurno reagirao te je otišao u prazno na driblinge Dinamovih igrača.

Marcelo: Brazilac je pokazao da je neumoran. Mnoštvo trke od jednog do drugog gola. Sudjelovao u napadačkim akcijama te je stigao odraditi i sve obrambene zadatke. Lijepo proslijedio loptu do Di Marie kod pogotka. Zbog pokušaja iznuđivanja penala sudac ga je "nagradio" drugim žutim kartonom i poslao ga na hlađenje. Uspio je Brazilac u tri minute dobiti dva žuta kartona, sigurno mu slijedi "jezikova juha" od Mourinha.

Fábio Coentrao: Zajedno s Alonsom držao sredinu terena. U desetoj minuti pokazao da zna neugodno zaprijetiti, ali je njegov udarac prohujao iznad Kelavinog gola. Bilo ga je po cijelom terenu i zasigurno je zadovoljio Mourinha.

Mesut Özil (do 77. minute): Trudio se i pokušavao ozbiljnije zaprijetiti, ali nije mu to polazilo za nogom. Zbog toga je i izašao iz igre u 77. minuti.

Xabi Alonso: Odmah na početku utakmice odlično gurnuo Ronalda u priliku za gol. Prekinuo niz Dinamovih napada i oduzeo mnoštvo lopti. Zadaću koju mu je zadao Mourinho odradio je bez pogreške. Rutinska utakmica iskusnog veznjaka.

Cristiano Ronaldo: Portugalac je na otvaranju utakmice mogao dovesti goste u vodstvo, ali njegov siloviti udarac bio je neprecizan. Prvih petnaestak minuta utakmice bio je svako malo na travnjaku te je za svaki kontakt imao poneki prigovor. Imao je idealnu priliku u 33. minuti, ali je Kelava odlično obranio njegov udarac. Pred kraj prvog poluvremena Portugalac je imao odličan solo prodor, koji je unio dosta nervoze u obrani Dinama. Nastavio je Ronaldo prijetiti i u nastavku, ali mu je Kelava obranio sve što je išlo u okvir gola. Mogao bi Portugalac zapamtiti vratara Dinama.

Karim Benzema (do 81. minute): Francuz je bio aktivan te je spremno čekao pogrešku Modrih kako bi ugrozio Kelavu. Zamalo je zatresao mrežu u 11. minuti, međutim, njegov udarac zatresao je gredu. Trudio se i pokušavao, ali nije uspio svladati odličnog Kelavu.

Angel di Maria (do 77. minute): Pokazao je Argentinac da je vrlo neugodan za čuvanje. Imao nekoliko vrlo dobrih driblinga i proigravanja, ali je i potrošio nekoliko lopti. Pucao po sred gola nakon proigravanja Benzeme te mu je Kelava lijepo skinuo udarac. Međutim, golom u 52. minuti okrunio svoju upornost.

Lass Diarra (od 77. minute): Unio svježinu i agresivnost u sredini terena.

Higuain (od 77. minute): Spetljao se u 85. minuti i tako uništio kontru Real Madrida.

Arbeloa (od 81. minute): Premalo igrao za ocjenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj15.09.2011. u 08:28
    pustite biff tannena, mama ga nije voljela
    Mihalj
  • The Phantom14.09.2011. u 23:05
    Kiki nije puno pada, samo 7 puta, srića da mu je sudac oprostija neke stvari
    The Phantom
  • Obrisan korisnik14.09.2011. u 22:54
    Dajte molim vas "nije se naigrao".Pa da nije bilo Kelave i da u napadu Reala igra neki bolji napadač od onog smiješnog Benzeme utakmica bi završila 0-4 0-5 ili da je Jerko Leko dobio i više nego zasluženi crveni karton(napravio valjda 6-7 prekršaja za žuti)
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo14.09.2011. u 22:52
    Jel se može moderator probuditi i bannati ovog provokatora.. 400 postova ljige..
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik14.09.2011. u 22:49
    bravo za real
    Obrisan korisnik