Nogomet

Balakov: "Svi igraju nogomet"

Iz Gunje:Mario Plavčić, Mario Glasnović • četvrtak, 15.09.2011.
Balakov: "Svi igraju nogomet"
Foto: Bruno Karadža

Nogometaši Hajduka plasirali su se u iduću rundu Kupa Hrvatske svladavši u Gunji domaćeg Jadrana rezultatom 1:5. Bila je to velika fešta za ovo malo mjesto na istoku Hrvatske, a lijep ugođaj pohvalili su svi akteri susreta...

Trener Splićana Krasimir Balakov bio je zadovoljan ishodom susreta: "Rezultat je najvažniji u ovakvom susretu. Malo smo iskombinirali momčad, no zadovoljan sam prikazanim. Sada slijedi dvoboj protiv Cibalije. Svi znamo da je svaka utakmica važna, to je posve jasno. Moramo se dobro pripremiti i nadam se pobjedi."

Balakov je pohvalio i zaista lijep prijem u Gunji, kao i izvrsnu atmosferu: "Bilo je uistinu lijepo. Domaćin je bio borben i pokazao je da u Hrvatskoj ne postoje samo Hajduk i Dinamo. Nogomet se igra svugdje, a to su danas i potvrdili nogometaši Jadrana."

Vezane vijesti

Riječi hvale izrekao je i miljenik Torcide Ljubo Milićević koji se poput brojnih prvotimaca odmarao za ogled u Vinkovcima: "Zaista je bilo lijepo, u Slavoniji je Torcida izuzetno brojna što se i danas vidjelo. Ostvarili smo zacrtano dolaskom ovdje plasiravši se u iduću rundu natjecanja."

Ljubo je najavio i dvoboj u Vinkovcima: "To je vrlo važna utakmica. Želimo ostati u korak s Dinamom koji ima zgusnut raspored i cilj nam je poraziti Cibaliju", zaključio je Milićević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom16.09.2011. u 08:35
    Ajmo Bijeli ale!
    The Phantom
  • Obrisan korisnik16.09.2011. u 08:01
    zaboravija je balakov reći da je lopta okrugla itd.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 22:22
    Hajduku fali konzistentnosti. Nadam se da Balakov to polako poucava.
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava15.09.2011. u 22:05
    ale-ale hajdučeeeeeee
    Torca-Dubrava