Nogomet

Eto'o bio pred potpisom za Engleze

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.09.2011.
Eto'o bio pred potpisom za Engleze
Foto: Ivana Strahija

Bivši napadač Intera, danas član ruskog Anžija, Samuel Eto'o, otkrio je kako je u ljeto 2009. godine imao ozbiljnu ponudu iz Engleske te je bio nadomak njene realizacije...

30-godišnji Kamerunac tada je imao priliku napustiti redove Barcelone i otisnuti se prema Otoku. Iako nije želio otkriti ime zainteresirane strane objasnio je što je odlučivalo da na kraju karijeru nastavi u Seriji A.

"Evo sada mogu priznati kako sam prije dvije godine imao odličnu ponudu jednog engleskog kluba. Bio sam nadomak zaključivanju dogovora kada su me iznenada nazvali Jose Mourinho i Massimo Moratti. Bio sam hrabar tada jer sam pogazio svoju riječ. Ponavljam, sve je već bilo dogovoreno, čekao se samo potpis."

Iz Španjolske je Eto'o tako preselio u Italiju, no dvije godine kasnije ne žali što se nije okušao i u Premiershipu. "Niti u jednom trenutku nisam zažalio što sam izabrao Inter. Bilo je teško odbiti taj engleski klub i objasniti im kako sam se odlučio za odlazak u Inter, ali kako mi se tada učinilo razumjeli su moju odluku."

Engleski mediji pretpostavljaju kako je riječ o Manchester Cityju koji je mogao ponuditi ugovor kakav je kamerunski reprezentativac imao u katalonskom klubu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2011. u 16:36
    tottenham je bio jako zainteresiran. za njega i za ruuda. al nisu nijednog uspjeli dovest, nisu mogli garantirat LP
    Obrisan korisnik
  • ivos19.09.2011. u 15:47
    ne se*i
    ivos