Nogomet

Šimunić: "Presretan sam zbog golova"

Ante Dubravac • utorak, 20.09.2011.
Šimunić: "Presretan sam zbog golova"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Dinama rutinskom pobjedom 5:0 su odradili gostovanje u Radoboju u sklopu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv istoimenog domaćina.

Utakmica u Radoboju poslužila je treneru Krunoslavu Jurčiću da pruži priliku igračima koji su u dosadašnjem dijelu sezone manje igrali pa su od prve minute na teren istrčali Barbarić, Puljić, Kramarić i Sylvestr.

Svoje prve golove od dolaska u Dinamo postigao je Josip Šimunić koji je nakon susreta bio jako zadovoljan: "Presretan sam zbog postignutih golova i drago mi je što mi trener daje prilike," izjavio je Šimunić za službenu klupsku stranicu i dodao: "Ovo je bitna pobjeda, ali mi nastavljamo pratiti naše ciljeve i već se u petak borimo za nove bodove u prvenstvu."

Vezane vijesti

Strijelac trećeg pogotka i asistent za zadnja dva bio je Pedro Morales koji se polako vraća nakon ozljede zbog koje je dugo izbivao s terena: "Imao sam dugu pauzu i sretan sam zbog pogotka. Stvarno sam se trudio, ali mi još treba nekoliko utakmica da dođem u pravu formu."

I Morales se osvrnuo na utakmicu devetog kola Prve HNL koja je na rasporedu u petak, 23. rujna u 20 sati, a protivnik Modrima bit će Lokomotiva: "Bitno je da imamo jedan pozitivan niz i da držimo dalje tu atmosferu. Dobro nam ide i već smo sad u mislima na utakmici s Lokomotivom," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.09.2011. u 15:38
    Jos kad bi se njemu dalo igrati za Dinamo...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2011. u 00:23
    A sada Lyon!!! :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2011. u 21:59
    Uh kakav bi to dobitak bio da se Morales vrati i zaigra kao u najboljim danima. Pokazao je da zna, možda nije kreativac kao Sammir i Kovačić, ali zato ima strašan i prezican udarac koji uvijek može izroditi poneki "laki" pogodak nakon slobodnjaka, kornera, udarca iz daljine i sličnih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik