Košarka

Dalibor Bagarić stiže u Španjolsku

Borna Rupnik • srijeda, 21.09.2011.
Dalibor Bagarić stiže u Španjolsku
Foto: Kristijan Komarica

Vrlo uspješna sezona u Grčkoj omogućila je hrvatskom košarkašu Daliboru Bagariću selidbu u Španjolsku. Postat će novi igrač prvoligaša Valladolida...

Dalibor Bagarić prošle je sezone u dresu grčkog Maroussija postao najkorisniji igrač tamošnjeg prvenstva s učinkom od 12 koševa, 8,4 skoka i 1,9 blokada po susretu, no u nadolazećoj će sezoni igrati na španjolskim parketima.

Dogovorio je sve uvjete prelaska u Valladolid, u kojemu još mora proći liječnički pregled te potpisati jednogodišnji ugovor, što bi trebalo predstavljati tek formalnost. Vijest je potvrdio i predsjednik Valladolida, Jose Luis Mayordomo.

Bagarić već ima iskustva sa španjolskom ligom jer u sezoni 2006./2007. branio boje Girone, a do početka rujna je trenirao s prvacima iz Barcelone. Angažman u katalonskom divu ipak mu nije postao stvarnost.

Momčad Valladolida prošlu je sezonu okončala na devetom mjestu prvenstvenog poretka te tako nije ušla u doigravanje, a na Bagarića računaju kao ključnog čovjeka pod obručima koji im je nedostajao u igračkom kadru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 15:42
    Pravi klupski centar. Nisu imali strpljenja snjim neki, za razliku od nasih "pravih" trenera.
    Obrisan korisnik
  • randy marsh21.09.2011. u 14:46
    veliki Dukanov promasaj. ali solidan evropski centar
    randy marsh
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 12:32
    bagara uopće nije toljaga. što se rođenja tiće, rođen je u njemačkoj:)) ali je imao nesreću, da je u hrv odrastao i trenirao košarku. a inače, da ja baš toljaga, ne bi u karijeri igrao za cibonu, gironu, Oly, maroussi, fortitudo i sad valladolid. on je jako dobar klupski igrač i to je to. u svakom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 12:29
    nebi ga ja baš nazval toljagom... šundova i markotu da, ali bagaru ne... on jednostavno nije imao sreće što je rođen u hrvatskoj, državi koja nema trenera koji zna radit s takvim tipom igrača ko što je on...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 11:23
    jedna od najvećih toljagi hrvatske košarke u zadnjih 10 godina.. uz neizostavne šundova, markotu i sl.. ali usprkos svemu tome, ipak uspjeva nešto i napravit..
    Obrisan korisnik