Nogomet

Nikici Jelaviću ponovno upitan nastup

Borna Rupnik • srijeda, 21.09.2011.
Nikici Jelaviću ponovno upitan nastup
Foto: Ivan Lacković

Premda je uspio biti dovoljno spreman za derbi protiv Celtica, našem reprezentativnom napadaču Nikici Jelaviću "visi" nastup u dvoboju Liga-kupa u srijedu navečer...

Nikica Jelavić je zbog problema s ozljedom zamalo propustio prošlotjedni Old Firm, u kojemu je na kraju ipak zaigrao te čak i postigao pogodak Celticu u pobjedi 4:2. No, na toj je utakmici zaradio novi udarac u nogu.

Zbog toga je pod znak upitnika doveden njegov nastup u okršaju s Falkirkom, u sklopu trećeg kola škotskog Liga-kupa. Utakmica je na rasporedu u srijedu navečer, a trener Ally McCoist će o Jelavićevom istrčavanju na teren odlučiti tik prije dvoboja.

Trenera Rangersa brine i lakša ozljeda Kylea Laffertyja, još jednog napadača. Ne bude li ni on spreman za igru, oštrica škotskog prvaka protiv Falkirka mogla bi biti djelomično otupljena u nadolazećem susretu.

U subotu Rangersi u prvenstvu gostuju kod Dunfermlinea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren22.09.2011. u 11:48
    i eto vidiš, ipak je igrao. i izgubili su. srećom pa se nije ozlijedio
    Zdren
  • Zdren21.09.2011. u 11:44
    Liga kup je ireleventan - poluozlijeđeni igrači se ne stavljaju u momčad.
    Zdren
  • Obrisan korisnik21.09.2011. u 11:20
    ne razumijem - zašto se igrač ne oporavi do kraja, prije nego što počne igrati? Razumijem da ga želi za Old Firm... ali ako ga sada neće biti 2 mjeseca, u čemu je poanta? Ili jednostavno ne kužim tu trku za novcem...
    Obrisan korisnik