Rukomet

Burić: "Bit će to pravi rukometni spektakl"

Zvonka Keliš • četvrtak, 22.09.2011.
Burić: "Bit će to pravi rukometni spektakl"

U sklopu trećeg kola Regionalne rukometne lige Nexe će ove subote otići u goste Izviđaču iz Ljubuškog. Uoči susreta vratar Izviđača, Benjamin Burić, uvjeren je kako će subotnji susret pružiti odličan rukomet, a nada se i drugoj domaćoj pobjedi svoje momčadi.

U dva odigrana kola Regionalne lige, Izviđač je ubilježio jednu pobjedu, ali i jedan poraz, dok našički Nexe ima jednu pobjedu i remi s hrvatskim prvakom, CO Zagrebom.

Vratar Izviđača, Benjamin Burić nije previše zadovoljan pokazanim u prvom kolu Regionalne lige unatoč izborenoj pobjedi nad Sutjeskom: "U prvom smo kolu i sami bili pod grčem jer smo ovo natjecanje otvorili na domaćem terenu i pred našom vjernom publikom što se na kraju i rezultatski odrazilo. Unatoč pobjedi nismo zadovoljni prikazanim jer mogli smo mnogo više pokazati."

Drugo kolo donijelo je dvoboj s Metaloplastikom i prvi poraz iako se Burić na golu istaknuo s 18 obrana: "U sklopu drugog kola gostovali smo u Šapcu gdje smo upisali i prvi poraz protiv Metaloplastike. Utakmicu smo loše odigrali, imali smo previše tehničkih pogrešaka i ostalih dodatnih propusta. Osobno nisam zadovoljan prikazanim, ali sam uvjeren da ćemo u susretu s Nexeom u subotu pred domaćom publikom pokazati pravu kvalitetu bez grča", dodao je Burić.

Utakmica s Nexeom bit će prilika za drugu pobjedu Izviđača na domaćem terenu: "Uvijek idemo na pobjedu bez obzira što smo svjesni jačine protivnika. Imamo prednost jer igramo na domaćem terenu gdje nas je dosta teško dobiti. Uvjeren sam da ćemo do subote popraviti svoju igru i odigrati odličnu utakmicu pred našom publikom", kazao je Burić.

Iako na prvoj utakmici sa Sutjeskom nije bilo mnogo gledatelja, Burić se nada kako će upravo subotnji dvoboj s Nexeom privući veliki broj navijača: "Prvo kolo sa Sutjeskom igralo se radnim danom gdje se također tu večer igrala Liga prvaka pa se može reći da je bilo nekoliko segmenata koji su itekako utjecali na posjećenost. Ja sam uvjeren da će ovaj susret posjetiti veliki broj ljubitelja rukometa budući da je i sam protivnik dosta atraktivniji i navijači bi stoga mogli uživati u pravom rukometnom spektaklu."

Dvoboj Izviđača i Nexea na rasporedu je u subotu u 19h u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2011. u 11:26
    skupe ulaznice, 5 KM bi bilo u redu, ali 10 je ipak previše zato i ne možete napuniti dvoranu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.09.2011. u 09:46
    dali će mladost i gledatelji biti dovoljni domaćinu da se suprostavi dugačkoj klupi"nexeu pitanje koje određuje sutrašnjeg pobjednika.nerješen rez.potpisujem ali teško,teško....
    Obrisan korisnik