Nogomet

Srna: "Dynamo je izgubio više"

Maj Gašparac • nedjelja, 25.09.2011.
Srna: "Dynamo je izgubio više"
Foto: Davor Sajko

Susret 11. kola ukrajinskog prvenstva između Šahtara i Dynama iz Kijeva završen je bez pogodaka. Nakon utakmice kapetan kluba iz Donjecka Darijo Srna ponudio je svoje viđenje tog dvoboja i zaključio kako je tim rezultatom Dynamo više izgubio nego njegova momčad.

U 11. kolu ukrajinskog nogometnog prvenstva na rasporedu je bio veliki derbi. Kijevski Dynamo ugostio je Šahtar, a njihov susret završen je bez pogodaka. U dobroj utakmici Dynamo je bio bolja momčad u prvom poluvremenu i stvorio nekoliko vrlo izglednih prilika, no nisu uspjeli poentirati. Drugo poluvrijeme ponudilo je nešto bolju igru gostiju no rezultat se do kraja nije mijenjao.

Nakon međusobnog susreta te dvije ekipe, stanje na vrhu tablice ostalo je nepromijenjeno. Šahtar i Dynamo s jednakim brojem bodova, njih 27, zauzimaju vodeća dva mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Nakon utakmice, kapetan Šahtara Darijo Srna ponudio je svoje viđenje tog dvoboja.

"U prvom poluvremenu Dynamo je dominirao u posjedu lopte, no u drugom dijelu mi smo bili bolji", prokomentirao je Srna utakmicu za službenu stranicu Šahtara i otkrio što je Mircea Lucescu rekao svojim igračima u stanci između poluvremena: "Tražio je od nas da odigramo bolje u drugom dijelu i da pokažemo napadački nogomet."

Hrvatski reprezentativac izjavio je i kako konačni rezultat više odgovara njegovoj momčadi: "Mislim da smo odigrali dobro i da je Dynamo izgubio više nego mi. Naša sljedeća utakmica odigrat će se u Donjecku, a Dynamo će teško izboriti bodove u Donbass Areni."

"Najvažnije je da smo izborili bod u gostima protiv teškog protivnika. Zadovoljni smo rezultatom", otkrio je Srna i izjavio kako je trenutno njegovoj momčadi u prvom planu utakmica protiv ciparskog APOEL-a u Ligi prvaka sljedećeg tjedna: "Sada smo usredotočeni na Ligu prvaka", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.09.2011. u 15:04
    Ne znam ima li mi boljeg pitanje od: "Što vam je rekao trener na poluvremenu?"
    Obrisan korisnik