Nogomet

I Balotelli prekrižen za Beograd

Dino Brumec • četvrtak, 06.10.2011.
I Balotelli prekrižen za Beograd
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Mario Balotelli ozlijedio je leđa na treningu talijanske reprezentacije i propustit će završetak kvalifikacija za Europsko prvenstvo sljedeće godine. Propustit će susrete protiv Srbije i Sjeverne Irske. To je još jedna ozljeda u nizu talijanskih napadača.

Mario Balotelli propustit će gostovanje u Srbiji u petak i domaću utakmicu protiv Sjeverne Irske. To su posljednje utakmice talijanske reprezentacije u ovim kvalifikacijama, a s obzirom na to da je Italija već siguran putnik na Europsko prvenstvo sljedeće godine, u stručnom stožeru odlučili su da se neće kockati.

Liječnik talijanske nogometne reprezentacije Enrico Castellacci kaže: "Balotelli je osjetio probleme tijekom jučerašnjeg treninga. Nakon razgovora s čelnicima Manchester Cityja, odlučili smo ga poslati kući".

Napadač Intera Giampaolo Pazzini već je otpao za ove utakmice, a Giuseppe Rossi još se nije sasvim oporavio te je momčad Italije spala na dva napadačka imena. Antonio Cassano i Sebastian Giovinco jedina su sasvim zdrava rješenja izbornika Cesarea Prandellija.

"Pazzini se oporavljao malo po malo i uskoro će biti sasvim zdrav. No, taj oporavak nastavit će u Milanu. Rossi je već počeo tretman na koljenu i jutros se osjećao bolje. Proći će fizički test danas poslijepodne i možda će biti spreman za put u Beograd", dodao je Castellacci.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuro 2012.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.10.2011. u 12:14
    jake stete
    Obrisan korisnik