Nogomet

Cetin: "Svi znaju snagu Hrvatske, no..."

Borna Rupnik • petak, 14.10.2011.
Cetin: "Svi znaju snagu Hrvatske, no..."
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rustu Recber poznati je turski vratar koji je svoju momčad 2008. u Beču poveo preko Hrvatske u polufinale Europskog prvenstva. Uvjeren je da Turci mogu ponovno slaviti, a slično razmišlja i branič Servet Cetin...

"Izvukli smo teškog protivnika", prokomentirao je Rustu Recber ždrijeb dodatnih kvalifikacija za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Kuglice su ponovno spojile Hrvatsku i Tursku.

Recber je uvjeren da njegovi sunarodnjaci mogu izaći kao pobjednici iz nadolazećih dvoboja. "Učinit će ono što treba za svoju nacionalnu selekciju. I Turska je dobra momčad, makar će na rasporedu biti dvije iznimno zahtjevne utakmice", kaže.

Svoje je mišljenje ponudio i branič Servet Cetin, koji je pohvalno govorio o Hrvatskoj, ali ne smatra je nepremostivom zaprekom za Turke.

"Svi znaju snagu Hrvatske, no ako želimo na Europsko prvenstvo moramo pobijediti bez obzira na protivnika. Koga god da smo dobili bilo bi nam teško i morali bismo se potruditi za prolaz. Budemo li organizirani, možemo ostvariti cilj", najavio je.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Ronaldo914.10.2011. u 19:40
    možda je dobro šta smo dobili tursku, ali ovih mjesec dana do utakmice ce me uništiti sva ta prisjecanja na taj jeb poraz,vec sad mi je dosta a ko zna šta cu sve još pročitati do utakmice a bojim se i pomislit kako ce biti dan ili dva prije same utakmice,one sve slike kak naši leže po terenu i... [više na forumu]
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik14.10.2011. u 19:09
    Mamić:E nećeš razbojniče
    Obrisan korisnik