Nogomet

Wilson: "Jelavić me impresionirao"

Borna Rupnik • petak, 21.10.2011.
Wilson: "Jelavić me impresionirao"
Foto: Davor Sajko

U prijateljskoj utakmici Glasgow Rangersa i Liverpoola naš Nikica Jelavić odigrao je prvo poluvrijeme, a i to je bilo dovoljno da ostavi vrlo snažan dojam na mladog braniča slavne engleske momčadi...

Dvoboj škotskog prvaka i engleskog prvoligaša, Glasgow Rangersa i Liverpoola, ponudio je 19-godišnjeg Dannyju Wilsonu izravni uvid u igru hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića. Wilson je priznao da se u Jelavićeve kvalitete uvjerio i ranije preko televizije.

"Gledao sam ga u prijenosima i vidjelo se da je dobar igrač. Ali impresionirao me kada sam se borio s njim uživo na terenu, ispričao je mladi nogometaš Liverpoola.

"Jelavić je visok, jak, i odličan u skoku i realizaciji. Pokazao je koliko je opasan po suparnički gol, a prošle sezone je dokazao svoju važnost u Rangersima. Naime, čim se ozlijedio osjetio se njegov izostanak", nastavio je Danny Wilson.

Smatra da će Jelavićev ostanak u redovima škotskog velikana biti veliki dobitak za njegovu bivšu momčad: "Ukoliko Rangersi uspiju zadržati Jelavića i ostane li zdrav, postići će velik broj golova".

Wilson je podsjetio kako je iz Rangersa u Liverpool otišao tik prije Jelavićevog transfera iz bečkog Rapida.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00823.10.2011. u 23:07
    a nes ti igraca kojeg je impresionirao, kad to veli terry, agger ili ferdinand onda mozete pisat da je frajer
    johnny008
  • dragons21.10.2011. u 14:55
    fakat više o Jelaviću je već previše, Jelavić ovog onog impresionirao a što je napravio - NIŠTa nije mogu Rangerse niti u Europu uvesti.... prema tekstovima kao da se radi o Messiju toliko se o njemu piše...
    dragons