Nogomet

Ciprić: "Nećemo kalkulirati"

Vedran Babić • ponedjeljak, 24.10.2011.
Ciprić: "Nećemo kalkulirati"
Foto: Kristijan Komarica

Uoči međusobnog okršaja u osmini finala hrvatskog Kupa treneri Zagreba i Splita podijelili su svoja mišljenja s predstavnicima "sedme sile"...

Na travnjaku u Kranjčevićevoj ovog će tjedna momčadi Zagreba i Splita dvaput odmjeriti snage. U utorak u Kupu i potom u petak u domaćem prvenstvu.

Uoči ta dva susreta trener Pjesnika Gordan Ciprić je izjavio: "Niti nam ne pada na pamet bilo što kalkulirati u svezi obje utakmice. Bitan nam je iz više razloga što bolji rezultat u oba susreta, tako ćemo se postaviti i za to pripremati. Privilegij uloge domaćina u Kup utakmici bio bi grijeh ne iskoristiti. Nema popravnog, osim ako se pod popravnim ne smatra utakmica u petak za bodove."

Ciprić je svjestan kvalitete i iskustva koji se nalazi u redovima kluba iz Parka mladeži, a u ovoj izjavi za službene klupske stranice dodao je kako će na raspolaganju imati sve igrače osim dvojice vratara Vidakovića i Bašića. Među vratnice tako će ponovno Jakša Herceg.

S druge strane, i Tonći Bašić ima određenih problema zbog zdravstvenog stanja pojedinih igrača. Kup utakmicu zbog obnovljene ozljede koljena propustit će Ivica Križanac, još otprije na listi ozlijeđenih su Serdarušić, Pehar, Rašić i Milović, a pridružili su im se virozni Radnić i Zagorac.

Bašić maksimalno respektira protivnika, no njegove ambicije ostaju jasne - ide se na pobjedu. "Očekuju nas dvije teške utakmice, no nama ne preostaje ništa drugo nego ići na pobjedu u obje utakmice jer u oba natjecanja ciljamo na sam vrh. Protivnika smo dobro proučili i nadam se da ćemo to sutra i materijalizirati."

Dobre vijesti za Bašića su povratak Ercega, koji je protiv Istre odradio suspenziju zbog tri žuta kartona, kao i Budiše te Galovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!