Nogomet

McCoist: "Jelavićev transfer bio je rizik"

Maj Gašparac • nedjelja, 30.10.2011.
McCoist: "Jelavićev transfer bio je rizik"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Trener Glasgow Rangersa Ally McCoist osvrnuo se na transfer hrvatskog napadača Nikice Jelavića. Škotski stručnjak priznao je da je to bio, poput svakog transfera, rizičan potez, no da je vjerovao u uspjeh 26-godišnjeg napadača u škotskom nogometu.

Hrvatski napadač Nikica Jelavić u ljeto 2010. godine napustio je bečki Rapid i u transferu vrijednom četiri milijuna funti pridružio se Glasgow Rangersima.

26-godišnji napadač vrlo se dobro snašao u škotskom klubu i njegov transfer se pokazao kao pun pogodak, a trener Rangersa Ally McCoist prokomentirao je taj potez svojeg kluba: "Poput svakog transfera, to je bio rizik."

"Kada se sada pogleda, možete reći da nije bio toliki rizik kao što govorim. Vjerovali smo da će se razviti u vrlo dobrog igrača i da će se dobro snaći ovdje", prenosi njegovu izjavu scotsman.com.

"Gledao sam ga nekoliko puta i mislio sam da je dobar igrač, ali i osjećao sam kako može podnijeti fizički aspekt igre", otkrio je McCoist te zaključio: "Dobra stvar kod Jelavića je to što on postiže svakakve pogotke: može zabiti glavom, pospremiti loptu u mrežu iz blizine, ali i postići čudesan pogodak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.10.2011. u 20:17
    ali se debelo isplatilo!
    Obrisan korisnik