Nogomet

Kevin-Prince Boateng odustao od Gane

Nikola Vlahović • petak, 04.11.2011.
Kevin-Prince Boateng odustao od Gane

Veznjak Milana, Kevin-Prince Boateng, objavio je da više neće nastupati u reprezentativnom dresu...

Za reprezentaciju Gane više neće igrati 24-godišnji veznjak Kevin-Prince Boateng. Naime, igrač Milana je odlučio odustati od reprezentacije kako bi se u potpunosti posvetio obavezama u klubu.

Nogometni savez Gane danas je u priopćenju objavio: "Primili smo pismo od Boatenga u kojem stoji da napušta seniorsku reprezentaciju. Fizički zahtjevi igranja za klub i reprezentaciju odrazili su se na njegovo zdravlje".

"Igrač je objasnio da se na ovaj potez odlučio nakon konzultacija s liječnikom i obitelji, a sve kako bi ostao zdrav. Stoga je donio odluku da se oprašta od reprezentacije. Nogometni savez Gane još se nije očitovao o njegovoj odluci", stoji u priopćenju.

Kevin-Prince Boateng tako je dres Gane nosio malo više od godinu dana jer je prethodno igrao za njemačku mladu reprezentaciju. Veznjak je odlučio da će igrati za Ganu prije Svjetskog prvenstva koje je održano u Južnoj Africi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2011. u 00:16
    Ma za Ganu igra najbolji igrač današnjice Essien... Samo da ga ozljede ne jebu kakav bi to igrač bio...
    Obrisan korisnik
  • The Phantom04.11.2011. u 19:38
    Koja glupost i idiotizam, ovo po meni traži kaznu, ali naravno da je neće bit. Žalosno je ,ali reprezentacije ovako gube na vrijednosti jer njemu Gana baš ništa ne znači, obavija je šta je tija, igra u Milanu, ima para ka blata, cilj ostvaren
    The Phantom
  • riki_mo04.11.2011. u 19:14
    Kako se sada može vratiti i igrati za Elf? Ovaj Boateng je zaigrao za Ganu zbog procijene da je daleko od njemačke repke. Sad kad je prograo u velikom klubu, ambicije porasle... Ko zna.
    riki_mo
  • johnny00804.11.2011. u 18:58
    na kaj smo navikli od afrikanaca? da im propucaju pol repke u autobusu?da ih zatvore ko obalu bjelokosti u zatvor jer su lose odigrali? a prince je valjda htio odigrat svjetsko a znao je da u njemackoj nema sanse.
    johnny008
  • xavice04.11.2011. u 18:14
    na adebayora su pucali iz topova..ovaj je jado po sebi
    xavice