Rukomet

I Lokosice prošle

Ivana Strahija • ponedjeljak, 07.11.2011.
I Lokosice prošle
Foto: Davor Sajko

Mlada ekipa Lokomotive prošla je u osminu finala Challenge kupa i time iz natjecanja izbacila turski Anadolu University. U uzvratu, koji se također igrao u Zagrebu, Lokomotiva je pobijedila s 37:23.

S ukupnih 70:44 Lokomotiva je izbacila iz natjecanja Challenge kupa turskog predstavnika Anadolu University. Dvojbi oko pobjednika nije bilo ni u drugoj utakmici, što su uostalom Lokosice najavile i u prvoj utakmici, pobijedivši 33:21.

Uvidjevši da mu pobjeda neće nikamo pobjeći, trener Lokomotive Nenad Šoštarić na parket je poslao i igračice s manjom minutažom, pa je utakmica dobro iskorištena i u tom smislu.

Najveći broj pogodaka postigla je Poljak, čak 12, od čega devet sa sedam metara. Kod Turkinja, istaknula se Bedel s pet golova.

Osim Lokomotive u osminu filana prošla je i Zelina, ali i ukrajinski Dnepryanka Kherson, bugarski Victoria-Berestie i francuski Fleury Loiret Handball. Još se moraju odigrati utakmice između klubova Knjaz Miloš Aranđelovac i Ilidža, Sokol Pisek i Dornbirn Schoren te Yellow Winterthur i Egle-Sviesa Vilnius.

Challenge kup, 3. kolo, uzvrat:
Lokomotiva - Anadolu University 37:23 (17:13)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!