Nogomet

Miller: "Jelavić je fenomenalan igrač"

Nikola Vlahović • srijeda, 09.11.2011.
Miller: "Jelavić je fenomenalan igrač"
Foto: Davor Sajko

Napadač Glasgow Rangersa i hrvatski reprezentativac, Nikica Jelavić, pruža odlične partije u dresu svog kluba, a lijepe riječi za njega ima i bivši napadač Rangersa, Kenny Miller...

Nikica Jelavić ove sezone je u škotskom nogometnom prvenstvu u 13 utakmica postigao deset golova, a interes europskih velikana sve je veći i realno je očekivati kako će napadač uskoro dobiti dobru ponudu za promjenu sredine.

Bivši napadač Rangersa, Kenny Miller, smatra da će naš reprezentativac napraviti najveći transfer kad su u pitanju odlasci s Ibroxa. Za sada rekord drže Craig Gordon, Alan Hutton i Aiden McGeady, koji su prodani za devet milijuna funti.

"Nogometaš vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti za njega. Sudeći prema onome koliko su engleski klubovi spremni platiti, nema razloga da Rangersi ne licitiraju do najveće cijene. Jelavić ima sve karakteristike koje imaju vrhunski napadači", rekao je Miller.

Miller danas igra za Cardiff City te smatra da je uprava Rangersa napravila pravu stvar kada su odbili prodati Jelavića: "Mogli su dobiti šest milijuna eura za njega i nitko im ne bi mogao ništa zamjeriti. Međutim, s obzirom na cijene drugih nogometaša to bi bilo prejeftino. Napravili su dobar potez što su ga zadržali, a Jelavić danas izgleda moćno i sretno u Rangersima".

Ipak, iskusni napadač svjestan je toga da će Jelavić otići s Ibroxa: "Jelavićev odlazak bio bi veliki udarac, ali Rangersi su uvijek prodavali svoje najbolje igrače. On nije samo golgeter, on je fenomenalan igrač. Sigurno bi ga željeli zadržati u klubu, ali Rangersi su prisiljeni prodavati najbolje igrače".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.11.2011. u 20:07
    Aiden McGeady je bivši igrač najvećeg im rivala Celtica!! Prodan za 12 milijuna € u Spartak iz Moskve!!
    Obrisan korisnik
  • Ronaldo909.11.2011. u 14:11
    da, da, Messi je goli k za njega
    Ronaldo9