Nogomet

Wilkins: "Bitno je da Jelavić ne poleti"

Borna Rupnik • utorak, 15.11.2011.
Wilkins: "Bitno je da Jelavić ne poleti"
Foto: Davor Sajko

Bivši nogometaš Rangersa i Hiberniana, i današnji komentator Sky Sportsa, Ray Wilkins, nahvalio je ulogu Nikice Jelavića u redovima prvaka Škotske...

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić dobio je još jedno usmeno priznanje za svoje igre, ovoga puta od Raya Wilkinsa, koji je također nosio dres Glasgow Rangersa.

"Kada ste pozvani u reprezentaciju poput one hrvatske, vrlo ponosne nacije, onda znate da nešto radite dobro. Važno je da Jelavić ne govori kroz medije, nego na terenu".

"Rangersi u veznom redu imaju Stephena Daviesa, dobrog i preciznog nogometaša koji može stvarati prilike. A ukoliko stvarate prilike i imate Nikicu Jelavića u napadu, on će zabijati. I čini se da tako Rangersi funkcioniraju", prokomentirao je Wilkins za škotske medije.

Poseban je naglasak stavio na jedan aspekt igre hrvatskog napadača: "Jelavić se odlično kreće. A kada se odlično krećete, možete stvoriti suparniku probleme".

Osvrnuo se i na priče o mogućem odlasku Jelavića iz Glasgow Rangersa: "Ne znam daju li to drugi klubovi prave ponude ili su sve samo priče njegovog menadžera, ali bitno je da Jelavić ne poleti i bude usredotočen na svoju igru za klub".

"Ako se neki transfer tada bude mogao ostvariti, ostvarit će se", zaključio je Ray Wilkins.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Showballs15.11.2011. u 12:18
    Too late for that... :D
    Showballs