Nogomet

Brnović: "Ovo je neuspjeh"

Ante Dubravac • srijeda, 16.11.2011.
Brnović: "Ovo je neuspjeh"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Unatoč velikom optimizmu i vjeri da može preokrenuti zaostatak od dva pogotka iz prve utakmice reprezentacija Crne Gore poražena je i na domaćem terenu.

Reprezentacija Crne Gore propustila je nekoliko vrlo dobrih prilika, da bi konačnu potvrdu plasmana gostiju na Europsko prvenstvo stavio je svojim pogotkom u 81. minuti Petr Jiráček.

"Stanje u svlačionici je jako tužno jer smo svi svjesni prilike koja je propuštena," izjavio je nakon utakmice izbornik Branko Brnović

"Sreća nam je okrenula leđa, a i Petr Čech je fantastično branio i potvrdio da spada među tri najbolja vratara u Europi. Promašili smo pet velikih prilika. Da smo postigli gol sve bi bilo drugačije."

Izbornik je neodlazak na Europsko prvenstvo proglasio neuspjehom: "Kada smo počeli kvalifikacije, malo tko je vjerovao da možemo biti drugi, ali ja sam imao povjerenja u ekipu. Vjerovao sam da ćemo proći Čehe i zato mislim da je ovo neuspjeh," zaključio je.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.11.2011. u 09:28
    Iskreno,nekako mi drago iskljucivo radi onoga kako se Savicevic poneo prema Kranjcaru.Dejo je mislio da ima gotovu repku i da su Kranjcarove zasluge minimalne e pa lijepo ce sad skupa s tom repkom i narodom pratit samo EP kao promatraci...
    Obrisan korisnik