Nogomet

Naismith: "Jelavić popravio i moju igru"

Borna Rupnik • petak, 18.11.2011.
Naismith: "Jelavić popravio i moju igru"
Foto: Kristijan Komarica

Steven Naismith, nogometaš škotskog prvaka, propustit će ostatak sezone zbog ozljede, no pozvao je upravu kluba da zadrži hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića u svojim redovima...

Na nagađanja o mogućem odlasku Nikice Jelavića iz Glasgow Rangersa reagirao je i njegov suigrač Steven Naismith, koji smatra da bi to bio loš potez klupske uprave. Uvjeren je kako hrvatski reprezentativac igra ključnu ulogu u uspjesima Rangersa.

"Nadam se da će Nikica Jelavić još uvijek biti u klubu kada se ja vratim na teren", poručio je Naismith za Scottish Sun. Naismith će, naime, ostatak sezone pauzirati zbog teške ozljede ligamenata koljena.

Hrvatski je napadač podignuo razinu njegove igre, naglasio je: "Sjajno je igrati s njime, a popravio je i moju igru. Velika je razlika kada igrate s nekim pametnim, s kime ste na istoj valnoj dužini, i s kime znate gdje dodati loptu i gdje potrčati".

Štoviše, Steven Naismith se nada kako će Jelavić tijekom siječanjskog prijelaznog roka dobiti još kvalitetnije društvo, kako bi Rangersi lakše sačuvali vodstvo u prvenstvu.

"Nadam se da ćemo zadržati sve vrhunske igrače, a možda i dodati nekog. Tako bismo zadržali visoku razinu konkurencije za mjesto u momčadi", zaključio je nogometaš Rangersa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2011. u 17:09
    Iskreno, za nas stil igre (u reprezentaciji) Jelavic nije bas neko veliko pojacanje napadu. U Glasgow sigurno moze vise pridonijeti jer se tamo igra totalno drukciji stil nogometa, znaci duge lopte na napadace, dosta puno preskakanja igre itd.
    Obrisan korisnik