Nogomet

Mancini: "Vjerujem da Villarreal može do boda"

Mišo Gulić • subota, 26.11.2011.
Mancini: "Vjerujem da Villarreal može do boda"
Foto: Kristijan Komarica

Iako se trener Manchester Cityja Roberto Mancini ne odriče borbe u Ligi prvaka, priznao je kako trenutno nemaju dovoljno kvalitete za osvojiti to natjecanje.

Nakon što ih je tijekom tjedna Cavani dva puta torpedirao i tako ih stavio u izrazito neugodnu poziciju pred posljednje kolo Lige prvaka, trener Građana priznao je kako još uvijek nisu dovoljno dobri za pokoriti Europu.

City sada treba pobijediti Bayern, a u međuvremenu se nadati kako će do prvog boda doći Villarreal u srazu s Napolijem: "Nadamo se kako mi možemo pobijediti Bayern, ali kako i Villarreal može barem do boda protiv Napolija."

"Mišljenja sam da nemamo momčad za osvojiti Ligu prvaka, jer su Barcelona, Real, Bayern i Milan mnogo bolje i iskusnije momčadi od nas", iskren je bio Talijan.

Iako je izvjesnije da će Mancinijeve trupe svoj europski put nastaviti u Europa ligi, talijanski trener se još uvijek nada najboljem: "Nadam se ipak da ćemo ostati u Ligi prvaka, ali i ako odemo u Europa ligu to neće biti problem i zasigurno ćemo pokušati osvojiti to natjecanje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2011. u 20:59
    vjerojatno zbog napada, ali i ja bih tu neke druge momcadi svrstao. arsenal, koliko god luzeri (poslovicno) bili ce vjerojatno dalje od milana otici ove godine. city nece proci ni grupu, tako da "jer su xyz bolji od nas" ne drzi vodu. apoel ce dalje od citya ove godine :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.11.2011. u 20:25
    a sto milana svrsta tu...
    Obrisan korisnik