Košarka

Anzulović: "Bili su pametniji od nas"

Nikola Vlahović • srijeda, 30.11.2011.
Anzulović: "Bili su pametniji od nas"
Foto: Kristijan Komarica

Cedevita je sinoć odigrala dobru utakmicu protiv Benettona, međutim, gosti su na kraju ipak slavili. Dražen Anzulović priznao je da je pobjeda Benettona sasvim zaslužena...

Nakon produžetaka Cedevita je ostala bez pobjede protiv Benettona, a Dražen Anzulović istaknuo je da je njihov protivnik bio pametniji te da je zasluženo slavio.

"Bila je to zaslužena pobjeda Benettona. Bili su pametniji od nas. U prvoj četvrtini smo stvarno bili dobri, ali imali smo puno problema s njihovim skokom u napadu. Kao ekipa se nismo energetski dobro držali te se osjetio umor kod igrača", rekao je trener Cedevite.

Prokomentirao je Anzulović i završnicu četvrte četvrtine, kada Chris Owens nije uspio zabiti u kontri: "Car u zadnjem napadu nije trebao imati loptu. Trebao je raširiti igru i zato smo igrali s petoricom niskih igrača. Owens mi je rekao da je na njemu bio prekršaj i da mu je igrač ušao u tijelo, ali moram priznati da nisam vidio što se dogodilo. Imamo pripremljen napad za zadnju akciju, ali to nije bilo ni blizu onog što smo htjeli".

Owens nije bio previše raspoložen poslije utakmice te je na konferenciji za novinare kratko rekao: "Obranu nismo igrali. U idućoj utakmici protiv Benettona moramo igrati mnogo bolje u obrani i fokusirati se na skokove. Trebamo biti mnogo čvršći".

Strateg Benettona, Aleksandar Đorđević, istaknuo je da je ovo važna pobjeda za njegovu momčad: "Iako su nas već mnogi otpisali, ovom pobjedom se vraćamo i ovo nam je vrlo važna pobjeda. Želim mladim igračima dokazati da se svaka utakmica može pobijediti ako igraju pametno i s puno energije. Apsurdno je da sam nekim mojim mladim igračima morao objašnjavati tko je Matjaž Smodiš. Mlada smo ekipa i imamo dosta igrača koji ne poznaju košarku".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.11.2011. u 19:25
    Da, bili su pametniji, al od tebe Zula... Zašto je Opačak prosjedio većinu tekme, a odlično je igrao na početku (bio je u startnoj petorci). Zašto Owens nije igrao više, jedini je mogao čuvati onog njihovog centra Adriena Jeffa. Baždarić je igrao odlično, također je trebao više igrati. Zbilja mi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.11.2011. u 13:11
    Jebeš ga, ali Đorđević je rođeni pobjednik... Anzulović nije... I tu je ta razlika pd jednog koša!
    Obrisan korisnik