Košarka

Lutz: "Bili smo loši u obrani"

Nikola Vlahović • srijeda, 30.11.2011.
Lutz: "Bili smo loši u obrani"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Cibona je jučer u Eurokupu poražena od Donecka 98:81, a privremeni trener Cibone istaknuo je da je za poraz kriv umor koji se nakupio kod njegovih igrača, ali i loša igra u obrani...

U trećem kolu Eurokupa Cibona je sinoć doživjela i treći poraz i tako umanjila svoje šanse da ostane u tom natjecanju. Cibona se dobro držala samo u prvoj četvrtini, a onda je uslijedio pad u igri Cibosa.

Nakon novog poraza, privremeni trener Cibona Danijel Lutz, naglasio je da su njegovi igrači još uvijek umorni od utakmice protiv Olimpije.

"Iako smo se dobro pripremali za ovu utakmicu, nismo pobijedili umor koji je ostao nakon utakmice s Olimpijom. Nismo igrali onako kako smo zamislili. Dopustili smo im da nam zabiju skoro sto koševa. Loši smo bili u obrani i to je bilo ključno za njihovu pobjedu", rekao je Lutz za službenu stranicu Cibone.

Kapetan Cibosa, Marin Rozić, kratko je prokomentirao utakmicu: "Nismo uspjeli nametnuti svoju igru i dozvolili smo im da diktiraju utakmicu. Bili su bolji i zasluženo su pobijedili".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vlacng30.11.2011. u 11:25
    jbg, bit cemo i mi valjd nekada bolji!!
    vlacng