Nogomet

Di Natale se nada pozivu

Mišo Gulić • srijeda, 30.11.2011.
Di Natale se nada pozivu
Foto: Ivana Strahija

Nakon odličnih igara u prvenstvu prvo ime Udinesea Antonio di Natale je izrazio nadu kako će ga se u narednim reprezentativnim akcijama sjetiti i izbornik Cesare Prandelli.

Antonio di Natale je putem medija izrazio želju na ponovno obuče dres nacionalne vrste, prvi put nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, što je, smatra, svojim igrama itekako zaslužio.

34-godišnji napadač ne misli da su godine problem u nastojanju da ponovno brani boje svoje države: "Ne smatram da bi godine morale išta značiti kada je u pitanju igranje za reprezentaciju. Mišljenja sam da je 60 postignutih golova u posljednje dvije sezone dobra preporuka za jedno od mjesta."

"Na izborniku je da odluči hoće li me pozvati ili ne. Ono što je bitno jest da se stavljam na raspolaganje. Trenutno sam fokusiran na igre u klubu, međutim, bio bih presretan kada bih ponovno bio dio reprezentacije" dodao je di Natale u izjavi za fifa.com.

Talijanski izbornik Cesare Prandelli je nedavno izjavio kako pozorno prati njegove nastupe i kako je sigurno jedan od kandidata za mjesto u reprezentaciji Italije. Vrijedi spomenuti kako je napadač Udinesea 36 puta nosio reprezentativni dres i pritom zabio 10 zgoditaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.12.2011. u 20:18
    Lik je jebeni ubica, još da igra recimo u Unitedu ili Bayernu, bio bih slavljen. Ovako cijelu karijeru u relativno malom klubu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 10:39
    nekako mi se čini da Balotelija čeka ista sudbina ko i Teveza, a još je Super Mario i gori:)
    Obrisan korisnik
  • Zdren01.12.2011. u 08:31
    di natale je odličan napadač i trebao mi imati mjesto u repki
    Zdren
  • Obrisan korisnik30.11.2011. u 22:38
    slažem se sa svime,ali balotellija ne bih stavio u istu rečenicu s ovima jer lik nema čistu glavu,a to je ključna stvar za napadača,koliko god kvalitetan bio i prandelli,ako je imalo pametan neće ga zvati u repku...jer ovako bi vjerojatno narušio atmosferu u svlačionici zato što misli da je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.11.2011. u 22:17
    kvalitetom još uvijek zaslužuje poziv, ali sumnjam da će nešto više od toga dobiti.. ipak prandelli forsira te neke nove snage, smjenu generacija pa se tako ispred di natalea nameću od mlađih ballotelli, rossi i giovinco, te gilardino, cassano, pazzini, osvaldo, matri, borriello... u punoj snazi
    Obrisan korisnik