Nogomet

Redknapp: "Nećemo proći u drugi krug"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 01.12.2011.
Redknapp: "Nećemo proći u drugi krug"
Foto: EPA

Tottenham je jučer na svom terenu izgubio od PAOK-a i došao tako u vrlo tešku poziciju što se tiče prolaska u drugi krug Europske lige. U posljednjem kolu im se treba poklopiti i rezultat druge utakmice te je i Harry Redknapp svjestan da će plasman na drugu poziciju skupine biti gotovo nemoguća misija.

S dva rana pogotka grčki PAOK je sinoć na White Hart Laneu došao do prednosti koju je uz manje poteškoće uspio sačuvati do kraja utakmice. Luka Modrić je smanjio zaostatak pogotkom iz jedanaesterca, a domaćinima nije pomogla ni činjenica što su više od polovice susreta imali igrača više.

"Razočaran sam jer sad nećemo izboriti prolazak u drugi krug", rekao je nakon dvoboja novinarima Harry Redknapp dodajući: "Želio sam doći do pobjede večeras, ali morali smo promijeniti momčad kako bi što spremniji dočekali prvenstvene obaveze, znajući koji rizik preuzimamo."

"Obrambena četvorka nije odigrala dobro i u prvih deset minuta se činilo kao da se ne poznaju", riječi su kojima je opisao igru svoje posljednje linije engleski strateg. "Oni su počeli dobro i kasnije je bilo teško", nastavio je Redknapp ističući dva "užasna" pogotka gostiju.

Na poluvremenu je, priznaje, bio veoma optimističan zbog situacije u kojoj su imali igrača više. "Kod 1:2 sam mislio da se možemo vratiti tijekom drugog dijela i preokrenuti rezultat. No, nismo uspjeli slomiti njihov otpor", zaključio je trener Spursa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2011. u 15:01
    obilo mu se u glavu podcjenjivanje protivnika i samog natjecanja, makar mislim da tottenham i sa zamjenama mogao proći dalje, samo što je grčka sreća očito neiscrpna. što se tiče čorluke mislim da je on jedan od rijetkih, ako ne i jedini naš reprezentativac koji igra bolje za Hrvatsku nego za klub... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 15:38
    Drago mi je da će ispast isključivo zbog cugermana Redknappa i njegovog omalovažanja ovog uefinog natjecanja,na drugu stranu mi je zao sto nećemo moć gledat više čarlija,luku i niku u ovom natjecanju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 12:55
    Čorluka izgleda smješno u Tottenhamu, pod hitno mjenjati sredinu, njemu bi savršeno legao Calcio, nema tolikog tempa..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 12:51
    a zadnje kolo - HTV2 i opet jebeni Tottenscum! kad ce vise stoka skuzit da postoje i drugi klubovi iz drugih liga kad vec nema nasih predstavnika... Uzas jedan!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 12:28
    Ma jasno mi je da je nacionalno prvenstvo najvažnije, da je vrlo naporno i da bi svi htjeli biti među najboljima i igrati s Realom, Barcelonom ili Bayernom. Ali da se pri kraju sezone raspravlja u medijima koga će zapasti "trećerazredna" Europska liga i kako ju izbjeći... Hoću reći, ni... [više na forumu]
    Obrisan korisnik