Košarka

Baždarić: "Ponoviti prošlu sezonu"

Ante Dubravac • utorak, 06.12.2011.
Baždarić: "Ponoviti prošlu sezonu"
Foto: Davor Sajko

Nakon što su u prošlom kolu poraženi u Domu sportova od talijanskog Benettona košarkaši Cedevite odlaze na gostovanje kod iste momčadi u sklopu četvrtog kola Eurokupa.

Uvjerljiva pobjeda protiv Cibone bila je odličan uvod za košarkaše trenera Dražena Anzulovića uoči gostovanja u Trevisu kod Benetona koji je u Zagrebu slavio nakon produžetka rezultatom 87:86.

"U prvom ogledu nismo pružili ono što pružamo veći dio sezone. Očekujem puno bolji nastup mojih igrača, agresivniji, s više htijenja što bi nam trebalo donijeti i pozitivan rezultat, bez obzira što igramo u gostima," izjavio je Anzulović za službenu klupsku stranicu uoči susreta.

U prvom susretu Cedevita je najviše problema imala s zonskom obranom gostiju: "Inače sjajno reagiramo protiv zone ove sezone, veći je problem prije tjedan dana bila naša relativna napadačka pasivnost."

Marino Baždarić se sa zadovoljstvom prisjetio zadnjeg gostovanja u Trevisu kada je Cedevita nastupala na Final fouru Eurokupa i zauzela treće mjesto: "Nadam se da će biti uspješno kao prošle sezone kada smo preko Benettona došli do trećeg mjesta. Moramo biti puno bolji no prije tjedan dana i vjerujem da nam je utakmica sa Cibonom pokazala način na koji moramo reagirati u ovakvim susretima. Duboko sam uvjeren da to možemo," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2011. u 10:44
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.12.2011. u 10:43
    Sretno Cedevita, neka Sv. Nikola donese toliko željeni prolaz dalje! :)
    Obrisan korisnik