Nogomet

Reyes blizu Galatasaraya

Mišo Gulić • utorak, 06.12.2011.
Reyes blizu Galatasaraya
Foto: Bernard Jurišić

Galatasaray je izašao u javnost o objavom kako je blizu postizanja dogovora s nogometašem Atletico Madrida Jose Antoniom Reyesom, iako je sam igrač nekoliko mjeseci ranije odbio takvu ponudu.

Turci su već neko vrijeme ustrajni u namjeri da u svoje redove dovedu igrača Atletico Madrida Jose Antonija Reyesa, a iako to prije nije bilo toliko izgledno, stvari su se promijenile otkada je Španjolac pao nemilost trenera Gregoria Manzana.

Predsjednik Galatasaraya Ünal Aysal je objavio kako je dogovor blizu, a potvrdio je i kako će odluka biti donesena nakon konzultacija s trenerom Fatihom Terimom.

"Vijesti koje dolaze iz Španjolske su točne. Susreli smo se s Reyesom i ako naš trener da zeleno svjetlo, on može sutra biti ovdje" rekao je Aysal za TRT.

Predsjednik Galatasaraya je također potvrdio da je Španjolac odbio dolazak u predsezoni, ali s obzirom da je izgubio mjesto u momčadi trenera Manzana, stav je promijenio pa je sada taj transfer jako izgledan.

"Reyes je promijenio mišljenje u odnosu na ljeto i sada je sretan što ima priliku postati našim članom. Najbolja vijest je da će taj transfer koštati svega trećinu onoga što je Atletico platio za Ardu Turana" pohvalio se Aysal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2011. u 00:33
    @ Dylandog Arda igra kao LW a Reyes kao RW tako da nije zbog njega zigubio mijesto nego sto se posvadao sa novim trenerom.Nije los igrac ali nazalost se nikad nije mogao dokazati kao vrhunski igrac. Odigrao je i u Arsenalu, Realu i svim ostalim klubovima jako puno utakmica ali je premalo golova... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2011. u 00:18
    pa nije baš točno, prošlu sezonu i onu sezonu kad je atletico pobjedio europa ligu igrao je fantastično pod kike floresom, sad pod novim trenerom i dolaskom arde je izgubio mjesto jer je arda mlađo, dobro je igrao reyes zadnjih godina nemogu se složiti tim komentarom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.12.2011. u 22:52
    Nekada veliki potencijal,al ga zelja da igra u Realu upropastila,sve vise je mislio kako da ode u Real a sve manje na napredak,i sad je daleko od svihu.
    Obrisan korisnik