Nogomet

Kruno Jurčić postao bivši

Mišo Gulić • četvrtak, 08.12.2011.
Kruno Jurčić postao bivši
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon katastrofe od Lyona i rušenja nekoliko negativnih rekorda u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je odlučio da je dosta i Kruni Jurčiću pokazao izlazna vrata Maksimira.

Sedam komada u mreži Ivana Kelave je prelilo čašu strpljenja Dinamovog vodstva, a to je značilo samo jedno - otkaz Kruni Jurčiću, nakon čega je uslijedio i cijeli niz isprika upućenih navijačima od strane maksimirskog bossa Zdravka Mamića.

"Odmah nakon večerašnje utakmice s Lyonom u Plavom salonu sastali su se predstavnici Izvršnog i Nadzornog odbora GNK Dinamo te su jednoglasnom odlukom izglasali nepovjerenje treneru prve momčadi Dinama Krunoslavu Jurčiću" stoji na službenoj stranici kluba, čime cijela priča dobila i službenu potvrdu.

Sat vremena nakon blamaže, Mamić se spustio među okupljene novinare te potvrdio nagađanja: "Moram sa velikom tugom i žaljenjem kazati da smo teško primili ovaj poraz, ovo je najveći poraz u Dinamovoj povijesti. Na utakmici je bila većina ljudi iz Izvršnog i Nadzornog odbora odmah nakon utakmice tražili su da sjednemo, odlučeno je da se ide u razlaz s trenerom Krunoslavom Jurčićem."

Potom je uslijedila i isprika svima koji su "morali" gledati ovakvu predstavu nogometaša Dinama. "Na kraju me je sram svega ovoga, načina na koji smo završili sezonu. Ispričavam se navijačima, nisam sklon jeftinoj demagogiji, uvijek govorim ono što mislim. Nanijeli smo sramotu klubu i njima i naći ćemo dodatni način da im se ispričamo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 19:08
    Pravi izbor, ali ne vjerujem da bi došao. Ponovo je u sultanatu na izvoru petrodolara.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 18:59
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 14:50
    One man down, one to go.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 14:25
    Ovo je najgori oblik prostitucije...Prodaja ugleda za novac...Ne može se niže pasti u očima europske javnosti...e, moj Dinamo i moji Hrvati...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 13:42
    MA zašto Maminho pa nije Kljuno kriv, on je tako metodičan trener pa užitak ga je slušati kada počne filozofirati o kontroliranom nogometu i slično, a još nakon utakmice kada mu iskoče oči čim netko kaže da su bili loši je neprocjenjivo.Sretno ti Kljuno i nadam se da te nećemo gledati i treći put... [više na forumu]
    Obrisan korisnik