Nogomet

Eduardo: "Sve za dobro raspoloženje"

Borna Rupnik • subota, 10.12.2011.
Eduardo: "Sve za dobro raspoloženje"
Foto: Ivan Lacković

Ukrajinski Šahtar svoju će jesensku polusezonu zaključiti prvenstvenom utakmicom protiv Kryvbasa. Eduardo i njegovi suigrači traže pobjedu i moguće preuzimanje prvog mjesta na tablici...

Uz neplanirano ispadanje iz europskih natjecanja i jedan bod zaostatka za najvećim rivalom, kijevskim Dynamom, u ukrajinskom prvenstvu, nogometaši Šahtara ne mogu pretjerano zadovoljni jesenskim učinkom. Prije odlaska na odmor čeka ih još ligaški dvoboj s Kryvbasom.

"Bit će to teška utakmica, ali naš je cilj bez obzira na sve pobjeda", najavio je hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva komentirajući podatak da Šahtarov protivnik drži visoko četvrto mjesto na ljestvici.

Štoviše, Kryvbas je u posljednje tri utakmice upisao svih devet bodova: "U pobjedničkoj su seriji i pokazuju vrlo dobru igru. Ali nama je važno uzeti sva tri boda, pružiti dobru partiju i prikazati iste kvalitete kao i posljednja tri susreta. Tada smo ponudili i samouvjerenu igru, ali i dobre rezultate".

"Naravno da želimo otići na zimsku stanku znajući da smo prvi na tablici. Moramo učiniti sve u svojoj moći kako bismo na Božićne blagdane otišli u dobrom raspoloženju", dodao je Eduardo da Silva.

Šahtar je protiv Karpatyja, Arsenala iz Kijeva te APOEL-a slavio s ukupnom gol-razlikom 12:0, a Dynamo u posljednjem jesenskom kolu svoj bod prednosti u prvenstvu čuva na gostovanju kod Karpatyja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!