Nogomet

Kalinić zabio za pobjedu Dnipra

Lovro Štrbinić • subota, 10.12.2011.
Kalinić zabio za pobjedu Dnipra
Foto: Duje Bonačić

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić zabio je novi pogodak u dresu ukrajinskog Dnipra. Golom postignutim s bijele točke donio je svom klubu tri boda i dodatno popravio svoj odličan golgeterski učinak.

Nikola Kalinić nastavlja s dobrim izdanjima u dresu Dnipra. U 20. kolu ukrajinskog nogometnog prvenstva bivši igrač Hajduka i Blackburna zabio je u 22. minuti iz jedanaesterca te tako postavio konačni rezultat dvoboja između njegovog kluba i Černomoreca.

Dnipro je zahvaljujući nova tri boda izbio na četvrtu poziciju na tablici, a treba napomenuti da je ovo samo nastavak dobrih nastupa hrvatskog napadača. U dosadašnjih 11 utakmica postigao je devet pogodaka i dijeli treće mjesto na ljestvici strijelaca s Brownom.

Također, danas je s identičnim rezultatom do bodova došao kijevski Dynamo i tako povećao svoju prednost pred drugoplasiranim Šahtarom. U dresu kijevskog kluba svih 90 minuta odradio je Ognjen Vukojević, zaradivši pritom žuti karton.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.12.2011. u 07:05
    Svaka mu čast,želim mu još puno golova u karijeri,samo se nadam da neće biti pozvan u repku :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.12.2011. u 04:47
    Ovo jos stoji na naslovnici, valjda da se lakse proguta popis za EP. A oni koji zabijaju iz igre u pet puta jacim ligama ne vise 12 sati kao udarna vijest...
    Obrisan korisnik
  • free2le11.12.2011. u 01:09
    Sportnet se malo pogubija i daleko je od one kvalitete od prije par godina. Njihovo naknadno moraliziranje i kolumne sve manje ljudi puši. neko je ispod napisa "sportnet ima najbolje članke jer se ne bavi crnom kronikom i neprovjerenim podacima" . Tako i Srebirć čeka da mu neko pošalje dopis iz... [više na forumu]
    free2le
  • Obrisan korisnik11.12.2011. u 01:02
    gledajte dečki, ja ne kažem da sportnet treba objavljivati članak svakih pet minuta kao lakrdijaški portali... ali ovo je stvarno velika vijest, možda i najveća u posljednjih nekoliko godina. Zato mislim da bi trebali nešto objaviti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.12.2011. u 00:42
    tako je i u Blackburn otišao jer je bio najbolji strijelac HNL-a od 15 golova 14 iz penala,doduše nije on loš igrač ali nije za repku što je je
    Obrisan korisnik