Rukomet

Ungureanu: "Motivirano protiv Hrvatske"

Maj Gašparac • nedjelja, 11.12.2011.
Ungureanu: "Motivirano protiv Hrvatske"

Rumunjska rukometašica Paula Ungureanu osvrnula se na susret osmine finala Svjetskog prvenstva u Brazilu u kojemu će momčadi njene zemlje protivnik biti Hrvatska. Ungureanu nije članica momčadi u Brazilu, a dobro poznaje reprezentaciju Hrvatske jer je neko vrijeme branila za Podravku.

Hrvatsku reprezentaciju u ponedjeljak u osmini finala Svjetskog prvenstva očekuje susret protiv Rumunjske. Paula Ungureanu zbog ozljede, te trudnoće, nije članica rumunjske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a dobro poznaje momčad Hrvatske jer je svojedobno nosila dres Podravke.

Rumunjska je pobijedila Hrvatsku rezultatom 31:22 na Europskom prvenstvu prošle godine, a Ungureanu smatra da se Hrvatska nije mnogo promijenila od tada: "Dobro poznajem Hrvatice, čak imam dvije vrlo dobre prijateljice među njima", izjavila je za adevarul.ro.

"Mislim da ekipa nije doživjela velike promjene, ali da je dobila na iskustvu", rekla je Ungureanu koja očekuje izjednačen dvoboj: "Smatram da u ovoj utakmici nema favorita. Radi se o eliminacijskoj fazi natjecanja."

Tvrdi da će Rumunjke vrlo ozbiljno shvatiti tu utakmicu: "Bit ćemo jako motivirane jer o tom susretu ovisi plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre", zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • canastra11.12.2011. u 19:51
    Joj kad im Penezić utrpa 10 komada , ta ima jači šut od Lackovića.
    canastra