Košarka

Prvaci doveli Lamara Odoma

Lovro Štrbinić • nedjelja, 11.12.2011.
Prvaci doveli Lamara Odoma

Aktualni prvaci NBA lige Dallas Mavericksi doveli su u svoje redove dosadašnjeg krilnog igrača Los Angeles Lakersa Lamara Odoma. Značajno je to pojačanje za Maverickse, koji su u posljednje vrijeme mnogo problema imali s odlascima igrača iz kluba.

Nakon što je nekoliko igrača napustilo redove aktualnih osvajača NBA lige, navijači Dallas Mavericksa konačno su dobili razlog za zadovoljstvo. Prema pisanju američkih medija za aktualne prvake jednogodišnji ugovor potpisao je krilni igrač Lamar Odom.

On bi trebao poslužiti kao zamjena za Tysona Chandlera i Carona Butlera koji su uoči sezone napustili klub. Inače, Odom zna kako se osvajaju naslovi jer je s Lakersima otišao do kraja 2009. i 2010. godine. Tijekom NBA karijere nastupao je još za Clipperse i Heat, a ima prosjek od 14,6 poena, 8,6 skokova i četiri asistencije po susretu.

Također, vrijedi napomenuti kako bi Odom za sljedeću sezonu u Dallas Mavericksima trebao zaraditi 8,9 milijuna dolara te kako je upravo od novog kluba lani s Lakersima ispao iz doigravanja. Tada se istaknuo i vrlo grubim prekršajima nad nekim od budućih suigrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 23:17
    ma dobili su krasni k.... a kad se sitim koga su svojedobno dali za njega i još par skartova...loša karma
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 16:56
    ono sto lakersima slijedi je ocito uvaljivanje ogromnih ugovora gasola(19.2mil) i bynuma(16.5mil) u zamjenu za neku od zvijezdi kojima istice ugovor na kraju sezone(howard-williams-paul)...jer je cinjenica da trenutno u nba ligi vlada trend stvaranja ekipi s 2-3 mega stara(nyk,boston,miami,itd...)... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 16:48
    pa nisu dobili nista jer se odom posteno uvrijedio i naljutio sto su ga htjeli mjenjati u NO bez najave i njegovog znanja,pa je trazio hitni transfer u bilo koju ekipu(mislim da su u kombi bili jos warriorsi i jos netko)... uglavnom dallas koji ima mjesta pod salary capom i kojem je ekipa u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 14:07
    Dati takvog igraca za nista(prvi pick drafta od Dallasa nece nista vrijediti).Ostavljao je uvijek srce na terenu i bio najbolji kad je bilo najpotrebnije,totalno zahvalan igrac.Bolje da su ga iskoristili za trade koji bi ukljucio howarda ili CP-a,ovako su ostali uskraceni u buducim razmjenama za... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 09:33
    Jesu Lakersi puno i dobili,msm uredu je ciscenje cap-a ali mogli su ga dat nekoj slabijoj ekipi i izvuc bolji pik na draftu.
    Obrisan korisnik