Nogomet

Jelavić: "Ne razmišljam o transferu"

Lovro Štrbinić • utorak, 13.12.2011.
Jelavić: "Ne razmišljam o transferu"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski napadač Nikica Jelavić u posljednje vrijeme u sjajnoj formi nastupa u dresu škotskog Rangersa i predvodi ljestvicu strijelaca tamošnje Premier lige. Odlični nastupi privukli su pozornost brojnih engleskih klubova, no Nikica tvrdi da o tome ne razmišlja previše.

Prema pisanju velikog broja britanskih medija nije nemoguće da tijekom zimskog prijelaznog roka Nikica Jelavić promijeni sredinu. Sjajne izvedbe u dresu Glasgow Rangersa mogle bi Hrvatu omogućiti transfer u jaču Premier ligu, onu englesku. No, sam igrač se ne zamara toliko pričama koje ga u posljednje vrijeme dovode u vezu s Leicesterom, West Bromwich Albionom i Liverpoolom.

"Svaki dan kad otvorim novine, selim se u drugi klub. Lijepo je misliti da je toliki broj klubova iz najjače svjetske lige zainteresiran za mene, ali trenutno ne razmišljam o transferu", poručio je Jelavić javnosti preko škotskog Daily Recorda.

U dosadašnjem dijelu škotskog prvenstva 26-godišnji hrvatski reprezentativac je zabio 12 pogodaka, što ga je dovelo na čelo ligaške ljestvice strijelaca. No, čak ni o golovima ne vodi previše računa, već kroz šalu napominje: "Rekli su mi da sam zabio 12, a ja sam mislio da ih je 11. Moram početi bolje brojiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • arsenal-lover13.12.2011. u 18:02
    nikica se mora odlučiti ili bit najbolji strijelac škotske lige ili pridružit se redsima pa neka ide kuda mu je volja (u svakom slučaju bi dobro došao Liverpoolu)
    arsenal-lover