Nogomet

Basel potvrdio trenera

Mišo Gulić • utorak, 13.12.2011.
Basel potvrdio trenera
Foto: EPA

Uprava švicarskog Basela potpisala je dvoipolgodišnji ugovor s trenerom Heikom Vogelom, koji je na tu poziciju došao kao privremeno rješenje, međutim, sjajne predstave u Ligi prvaka, gdje je eliminirao i veliki Manchester United, osigurale su mu i stalan posao.

Švicarski Basel je ponukan sjajnim izdanjima momčadi pod vodstvom Heika Vogela, trenera koji je bio zamišljen tek kao privremeno rješenje nakon što je klupu napustio Torsten Fink, odlučio ponuditi mu ugovor na duže razdoblje, točnije još dvije i pol godine.

Basel je neporažen u posljednjih sedam susreta u nacionalnom prvenstvu, a šlag na torti bila je pobjeda nad Manchesterom od 2:1 koja je Švicarce gurnula u nokaut fazu, nauštrb engleske momčadi.

"Bili smo uvjereni od samog početka kako je Heiko pravo rješenje, a to su posljednji rezultati samo potvrdili", rekao je Baselov dopredsjednik za Uefa.com.

U domaćoj ligi Basel je trenutno vodeća momčad sa sedam bodova prednosti u odnosu na pratnju, a u petak će saznati i ime protivnika u osmini finala Lige prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!