Košarka

Anzulović: "Odigrali bez pameti i ideje"

Nikola Vlahović • srijeda, 14.12.2011.
Anzulović: "Odigrali bez pameti i ideje"
Foto: Kristijan Komarica

Cedevita je u utorak u petom kolu Eurokupa doživjela novi poraz, a bolji je bio ruski Sankt Peterburg rezultatom 73:68. Unatoč porazu, Anzulović nije imao što zamjeriti svojim igračima...

Ruski predstavnik pokazao se kao vrlo dobra momčad te je sasvim zasluženo svladao Cedevitu u Domu sportova. Dražen Anzulović istaknuo je da je njegova momčad trebala igrati pametnije u pojedinim trenucima.

Dražen Anzulović o ozljedi Warrena: "On kreće s terapijom i vidjet ćemo kakvi će biti rezultati. Sigurno je da ga nema do Nove godine".

"Bila je to otvorena utakmica i ne mogu ništa prigovoriti igračima za pristup. Svaki od igrača dao je koliko je mogao. Ipak, imali smo priliku da dobijemo utakmicu i otišli smo na četiri koša prednosti, međutim, tada smo odigrali bez pameti i bez ideje. Napravili smo neke stvari koje ne bi smjeli dopustiti. Oni su bili puno pametniji na kraju utakmice", rekao je trener Cedevite.

Kapetan Cedevite, Marino Baždarić, rekao je: "Mislim da smo dali sve od sebe što smo mogli. Držali smo se u egalu, ali na kraju nismo imali snage i pameti da utakmicu završimo u svoju korist. Nije nas išao šut, ali borili smo se i šteta je što na ovako neslavan način završavamo Eurokup pred našim navijačima".

Na konferenciji za novinare bio je i trener Spartaka, Jure Zdovc: "Čestitam svojim igračima. Stvarno nisam znao kako će ući u utakmicu jer smo već osigurali plasman u drugi krug. Tražio sam normalan pristup i stvarno su mi dali najljepši poklon za rođendan. Cedevita je napadačka ekipa, a presudila je naša obrana".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2011. u 13:32
    Zula, Aco je vodio Cedevitu bolje od tebe. A svi znamo kako je to izgledalo... Daj loptu Draperu i onda on igra 1 na 5, plus cijela ekipa milujun ispucanih trica pa sta uđe, uđe. Već dugo mislim da nije dobar trener, a ovaj rezultat to i objektivno potvrđuje. Ima još bolju ekipu od prošlogodišnje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • vlacng14.12.2011. u 09:59
    Kakva propast!
    vlacng