Nogomet

Emre: "Vrhunac je bilo ispadanje od Hrvatske"

Borna Rupnik • srijeda, 14.12.2011.
Emre: "Vrhunac je bilo ispadanje od Hrvatske"
Foto: Davor Sajko

Turski reprezentativac Emre Belozoglu sve je bliže izlaznim vratima Fenerbahčea. Kraj kalendarske godine izrazito mu je neuspješan, a dobio je i suspenziju...

Iza 31-godišnjeg Emrea Belozoglua nije najljepše razdoblje njegove nogometne karijere, a nakon utakmice protiv Bursaspora njegov ga je Fenerbahče suspendirao na neodređeno vrijeme zbog nemira u svlačionici.

Time su njegove najave kako bi želio napustiti Fenerbahče došle bliže ostvarenju, a ugovor ga s turskim velikanom ionako veže samo do kraja sezone. Među najzainteresiranijim kandidatima zasad su portugalska Benfica i španjolski Atletico iz Madrida, pišu turski mediji.

Emre je nedugo prije suspenzije bio potvrdio da se želi ponovno okušati u inozemstvu: "Želim još jednom zaigrati u nekoj od europskih liga prije mirovine".

"A uz sve ostalo, uključujući i skandale s namještanjem utakmica u Turskoj, vrhunac je bilo ispadanje od Hrvatske u doigravanju za Europsko prvenstvo. Umara me sve to", poručio je Emre.

Fenerbahče dijeli prvo mjesto na tablici turske lige s gradskim rivalom Galatasarayem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00815.12.2011. u 21:11
    dođi u dinamo, kao zamjena za badelja i sammira ;)
    johnny008
  • Obrisan korisnik14.12.2011. u 21:09
    Neka te tjesi onaj Semes Sentürk, sto je prije relegacijske utakmice u Istambulu izjavio da zeli da Hrvati izgube i pate kao i 2008 :-))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2011. u 19:20
    Od samom tog Emrea sam očekivao veću karijeru,sjajne igre u Turskoj prelazak u Inter i onda one ozljede i nikad nije dosigao onu razinu koju je trebao.Pokušavao neš i na Otoku čini mi New.Utd ali ništa posebno.Definitivno igrač koji je imao puno veći potencijal od onoga koji je dosegao.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2011. u 19:14
    dođi u hrvatsku..U NAS NIJE TAKO.........
    Obrisan korisnik