Nogomet

Srna: "Razumijem navijače"

Maj Gašparac • petak, 16.12.2011.
Srna: "Razumijem navijače"
Foto: Davor Sajko

Darijo Srna, kapetan ukrajinskog Šahtara, za službeni klupski mjesečnik osvrnuo se na loše rezultate svojeg kluba u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Hrvatskom reprezentativcu podrška navijača puno znači i razumije njihovo nezadovoljstvo.

U intervjuu za mjesečni magazin Šahtara, kapetan ukrajinske momčadi Darijo Srna prokomentirao je razočaravajuće rezultate momčadi u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Ukrajinska momčad završila je natjecanje na posljednjem mjestu u skupini, a hrvatskom nogometašu razumljivo je nezadovoljstvo navijača.

"Razumijem navijače. Oni su naš 12. igrač i zahvaljujem im na podršci", rekao je Srna. Prošle sezone momčad Šahtara igrala je u četvrtini finala Lige prvaka, a Srna tvrdi da se pristup igrača nije promijenio: "Kao i prošle godine, svi igrači dali su sve od sebe."

"Slično je bilo i u Hrvatskoj gdje su navijači kritizirali naš pristup, a sve se promijenilo kada smo pobijedili Tursku i izborili Europsko prvenstvo", izjavio je.

"To što nismo izborili plasman u drugi krug Lige prvaka veliki je neuspjeh i svi moramo preuzeti odgovornost za njega. U ovakvim situacijama podrška navijača, koje jako poštujem, vrlo nam je važna", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2011. u 03:34
    E sad nes ti navijaca,koliko znam Donbass Arena je uvijek prazna
    Obrisan korisnik