Nogomet

McCoist: "Ne mogu isključiti prodaju Jelavića"

Borna Rupnik • subota, 17.12.2011.
McCoist: "Ne mogu isključiti prodaju Jelavića"
Foto: Ivan Lacković

Trener Glasgow Rangersa, Ally McCoist, još je jednom morao prokomentirati status Nikice Jelavića u svom klubu, ovoga puta u svjetlu novog interesa za hrvatskog napadača...

Prema pisanju dijela britanskih medija, hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postao je siječanjska meta Evertona i Sunderlanda, klubova iz Premiershipa koji su voljni platiti škotskom prvaku oko četiri milijuna funti odštete.

Mark Hateley: "Rekao bih da će biti vrlo teško zadržati titulu bez Jelavića. On je čovjek koji zabija preko 20 golova u sezoni, a dva glavna napadača moraju zabiti 40 do 45 golova želite li naslov prvaka. S obzirom na ozljedu Stevena Naismitha, teško je reći tko će zabiti te golove. Jelavić je ključan sastojak ovih Rangersa i zato ga moraju zadržati".

Glasgow Rangersi imaju određene financijske poteškoće pa trener Ally McCoist nije mogao u potpunosti prekrižiti mogućnost prodaje: "Ne želim da se dogodi prodaja Nikice Jelavića, ali ne mogu je isključiti".

McCoist je potom nastavio: "Što se tiče interesa Sunderlanda, poznam njihovog novog trenera Martina O'Neilla. Radi se vrhunskom stručnjaku, pravom dragulju".

"Međutim, radije bih da Jelavić ostane s Rangersima. Sva nagađanja o transferu utječu na njega, ali on radi svoj posao. Uistinu sam bio zadovoljan njegovom prošlotjednom utakmicom protiv Hiberniana i nadam se da će tako i nastaviti. Jelavić nam je od životne važnosti", zaključio je trener Rangersa.

Nikica Jelavić ove je jeseni za svoj klub postigao već 14 pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2011. u 12:07
    pa s obzirom na njihove rezultate u europi moze se reci da je losa liga,volio bih da otide u jacu ligu pa da vidimo,al eto po meni klasnic bi trebao igrat prije njega.....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2011. u 11:21
    zasto je ovaj jelavic kanta za repku a za rangers zabija redovito,zar je skotska liga tako losa....
    Obrisan korisnik