Košarka

Anzulović: "Dozirati minutažu uoči Vršca"

Ante Dubravac • utorak, 20.12.2011.
Anzulović: "Dozirati minutažu uoči Vršca"
Foto: Ivan Lacković

Košarkaši Cedevite svoj nastup u ovogodišnjem izdanju Eurokupa završavaju u Münchenu gdje će ih dočekati domaći Bayern. Bit će to susret bez neke rezultatske važnosti jer momčadi nemaju nikakve šanse za prolazak skupine.

Spartak iz Sankt Peterburga u prošlom je kolu savladao Cedevitu rezultatom 73:68 pa je gostovanje košarkaša trenera Dražena Anzulovića u Njemačkoj postalo samo izlet. Naime uoči posljednjeg kola je jasno da iz skupine G su nastavak natjecanja osigurali Spartak i Benetton.

"Od svojih igrača tražim maksimalni pristup i da u svakom trenutku budu koncentrirani," izjavio je Anzulović uoči utakmice za službenu klupsku stranicu.

"Moramo se pripaziti prije Vršca, ali treba se pokazati u natjecanju u kojem smo lani bili treći i težiti ka pobjedi protiv Bayerna koji također ima dugoročne europske ambicije," izjavio je Vedran Princ.

Ipak i sam je trener priznao da će dozirati minutažu pojedinih igrača zbog vrlo važnog gostovanja u Vršcu u sklopu ABA lige: "Sigurno da neću ići u crveno s minutažom kod nekih igrača, ali svatko u svojim okvirima minutaže mora dati maksimum odgovornosti, kako energetski tako i željom za pobjedom."

"Želimo se predstaviti u pravom svjetlu i da se s nekim taktičkim stvarima što bolje pripremimo za susret s Hemofarmom u petak," zaključio je Anzulović koji na raspolaganju neće imati ozlijeđene Chrisa Warrena i Marina Baždarića.

Susret između Bayerna i Cedevite na rasporedu je u utorak, 20. prosinca s početkom u 20 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!