Tenis

Majoli: "Goran zaslužuje sve što traži"

Ante Dubravac • srijeda, 21.12.2011.
Majoli: "Goran zaslužuje sve što traži"
Foto: Igor Petrinović

U sjeni oko neslaganja s uvjetima koje je postavio Goran Ivanišević da bi postao izbornik muške teniske reprezentacije ostalo je imenovanje Ive Majoli Marić za izbornicu Fed Cup reprezentacije.

Nova izbornica ženske teniske reprezentacije Iva Majoli Marić brzo se dogovorila te dobila puno povjerenje od Hrvatskog teniskog saveza.

U razgovoru za Radio Osijek Majoli Marić se osvrnula i na situaciju u muškoj reprezentaciji: "Meni je žao što se sve tako rasplelo oko Gorana Ivaniševića. Izgubiti jednog takvog velikana u našem sportu je šteta. Ja sam uvije za dogovor i mislim da još uvije postoji mogućnost da se nešto promijeni."

Proslavljena tenisačica je otišla i korak dalje te je podržala Gorana Ivaniševića u svim njegovim zahtjevima: "Goran zaslužuje sve što traži jer je jako puno dao tenisu, svjetski je poznata osoba i sigurno bi nam dobro došao."

Fed Cup reprezentaciju početkom veljače očekuje nastupu u Euroafričkoj zoni I u Izraelu: "Sigurno računam na Petru Martić, Ajlu Tomljanović, Donnu Vekić. Moram još kontaktirati Mirjanu Lučić da vidim kakvi su njeni planovi i onda ću odlučiti koje četiri igračice putuju u Izrael," zaključila je izbornica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisDavis Cup/Fed Cup

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.12.2011. u 07:23
    Mislim, da je Goran dosta zaradio i da bi mogao tražiti manju plaču...
    Obrisan korisnik
  • cameosis21.12.2011. u 19:42
    radiš li ti besplatno? nije sve u šoldima, »higuita« budi dobar uzor koji drugi mogu slijediti. ako zarađuješ novce, bolje je šutjeti i ne ispasti dvoličan i zavistan.
    cameosis
  • Obrisan korisnik21.12.2011. u 13:58
    "Goran zaslužuje sve što traži jer je jako puno dao tenisu, svjetski je poznata osoba i sigurno bi nam dobro došao." - kakve su to bedastoće?! Pa ne trebamo manekena već čovjeka koji će nešto učiniti za napredak hrvatskog tenisa. Ako je to Goran odlično, zaslužuje sve što traži ako ono... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Gips21.12.2011. u 13:55
    tako i ja mislim rene
    Gips
  • Obrisan korisnik21.12.2011. u 13:09
    pare,pare.....a gdje je tu patriotizam i osj odgovornosti prem državi,hr tenisu ko sportu kojem pripadaš ,tim dečkima koji su Prpića izjurili da ti bi ti došao...NIJE SVE U PARAMA ZEC.Valjda ih imaš dovoljno...
    Obrisan korisnik