Nogomet

Smith: "Ne smijemo prodati Jelavića"

Ante Dubravac • srijeda, 21.12.2011.
Smith: "Ne smijemo prodati Jelavića"
Foto: Davor Sajko

Dobre igre koje pruža Nikica Jelavić u dresu Glasgow Rangersa sve više potiču priče o njegovom statusu i eventualnom odlasku u neki drugi klub tijekom zimskog prijelaznog roka.

Skoro svaki dan se pojavi neki novi klub koji je zainteresiran za usluge Nikice Jelavića, a u njegovom sadašnjem klubu pokušavaju sve učiniti da ga zadrže.

Bivši menadžer Rangersa Walter Smith smatra kako prodaja Jelavića nikako ne dolazi u obzir: "Neovisno o iznosu koji može zaraditi klub ako se želi osvojiti naslov Jelavića se ne smije prodati."

Smith se prisjetio nekih prodaja koje su teško pale navijačima: "Ranije smo već gubili igrače poput Kennyja Millera tijekom siječnja, ali mislim da si ne možemo priuštiti gubitak Jelavića ove zime. Nismo željeli ostati bez Millera lani, bilo je to veliko razočaranje, ali barem smo znali da nam ostaju Jelavić, Steven Naismith i Kyle Lafferty."

Iskusni stručnjak vjeruje kako bi se Jelavić dobro snašao u Premier ligi čiji klubovi su i najzainteresiraniji za kupnju napadača: " Dobar je igrač i snašao bi se gdje god da ode. Ali iz Rangersova kuta gledanja, ne bih želio da ode. Bio bi to teško nadoknadiv gubitak," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 08:10
    Jelavić nema šta tražiti u Liverpoolu. Ako može neka ode u Premiership, ali to će vjerovatno biti ekipa iz sredine ili donjeg dijela ljestvice. Treba biti malo i objektivan.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.12.2011. u 23:19
    Kada prestanu o Modriću evo ti ga Nikica Jelavić a čuj naši igrači se cijene više vani nego kod nas
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.12.2011. u 15:20
    Ja bi najviše volio da ode na Anfield.Igrao bi 100 posto u prvoj postavi-Čini mi se da bi on i Suarez bili zanimljiv tandem.Suarez brz,vižljast a ovaj snažan,dobar u skoku..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.12.2011. u 15:07
    kladim se da na kraju nece nikuda otici
    Obrisan korisnik
  • Mihalj21.12.2011. u 14:40
    Jelavić bi trebao imati posebnu rubriku na sajtu
    Mihalj