Košarka

Pierce zbog ozljede propušta Knickse?

Mario Majdić Natrlin • subota, 24.12.2011.
Pierce zbog ozljede propušta Knickse?
Foto: EPA

Paul Pierce nije sudjelovao na šuterskom treningu u petak zbog problema s ozljedom pete i postoji mogućnost da propusti otvaranje sezone u kojem Boston Celticsi igraju protiv NY Knicksa...

Paula Piercea već duže vrijeme muči peta zbog koje u petak nije uopće trenirao, a trener Doc Rivers nije siguran da će nastupiti u nedjelju protiv NY Knicksa.

"Sutra ćemo znati više", izjavio je Rivers nakon treninga u petak. Možda se probudi i kaže da je spreman. Ako i bude spreman, bit će veoma čudno ukoliko krene od prve minute. Mislim da se to neće dogoditi. Znači, ako i bude igrao igrat će 15 do 20 minuta, ali kako trenutno stvari stoje nisam siguran da će uopće igrati."

Rivers je također naglasio kako ne namjerava ugroziti zdravlje Piercea, osobito u zgusnutom rasporedu koji donosi sezona od 66 utakmica. Glavnu riječ oko nastupa Piercea imat će medicinski tim na čelu s Edom Lacerteom.

Ukoliko Pierce ne bude spreman, njegovo mjesto će zauzeti Saša Pavlović, ali izostanak Piercea bez sumnje bi bio veliki udarac za Boston Celticse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.12.2011. u 12:46
    i meni se čini da je daniels bolje rješenje od pavlovića, bolje imati obrambenog igrača na anthonyu, nego pavlovica koji ni mene nebi zaustavio
    Obrisan korisnik
  • markoli24.12.2011. u 10:29
    ionako pavlović neće igrati od početka, već m. daniels
    markoli