Nogomet

Makedonac godine odlazi u Wolfsburg

Borna Rupnik • ponedjeljak, 26.12.2011.
Makedonac godine odlazi u Wolfsburg
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Momčad njemačkog prvoligaša Wolfsburga od 1. siječnja bit će jača i za mladog ofenzivca koji je proglašen najboljim nogometašem u svojoj Makedoniji...

Ferhan Hasani, 21-godišnji ofenzivac makedonske Škendije, dogovorio je trogodišnji ugovor s Wolfsburgom koji će biti aktiviran početkom nove, 2012. godine, a ujedno je proglašen i najboljim igračem u Makedoniji, po izboru tamošnjeg nogometnog saveza.

Hasani je ove godine s 13 postignutih pogodaka pomogao svom klubu osvojiti naslov prvaka države, a za reprezentaciju Makedonije zasad je skupio šest nastupa. Debitirao je u prosincu prošle godine protiv Kine.

"Sretan sam što je sapunica oko mog transfera napokon uspješno okončana te kako ću dobiti priliku zaigrati za klub poput Wolfsburga", bio je izjavio.

Nagrada za najboljeg makedonskog nogometaša u inozemstvu završila je u rukama 24-godišnjeg napadača Ivana Tričkovskog, koji igra za ciparski APOEL. Ciprani su najveće iznenađenje grupne faze Lige prvaka, a Tričkovski je to priznanje dobio nakon što je pet godina uzastopce njegov vlasnik bio Goran Pandev.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 13:14
    Ocigledno po imenu Albanac u redovima Makedonaca.
    Obrisan korisnik