Nogomet

Jelavićeva izjava motivirala Celtic

Borna Rupnik • ponedjeljak, 26.12.2011.
Jelavićeva izjava motivirala Celtic

U taboru Celtica vlada dobro raspoloženje nakon što im je kiks Rangersa omogućio kompliciranje situacije pri vrhu poretka, a kapetan zeleno-bijelih prisjetio se i izjave hrvatskog reprezentativca...

"Moramo ostati na prvom mjestu, a prednost koju imamo nad Celticom trebala bi biti dovoljna da nas tamo i održi", izjavio je prije mjesec i pol dana Nikica Jelavić, jedan od izabranika Slavena Bilića, u trenucima kada su njegovi Rangersi imali 12 bodova viška u odnosu na svoje vječne rivale.

Međutim, nakon blagdanskog vikenda i poraza od St. Mirrena u 20. kolu, aktualnom prvaku Škotske ostao je samo bod prednosti te je Celtic itekako motiviran za nastavak prvenstva.

To je potvrdio i kapetan Celtica Scott Brown: "Ta nas je izjava dodatno 'nabrijala', naravno da jest. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali naše je mišljenje uvijek bilo da možemo uhvatiti Rangerse".

"Željeli smo pobjeđivati za svog trenera, ali i za navijače i za sebe. Igrali smo utakmicu po utakmicu i osvajali bodove", dodao je.

Već u srijedu navečer igra se novi Old Firm, a Celtic eventualnom pobjedom može do prvog mjesta. "Ne razmišljamo o tome, ali razmišljat ćemo ako pobijedimo. Ne smijemo ništa uzeti zdravo za gotovo, a poraz od St. Mirrena može motivirati Rangerse da protiv nas pruže još bolju partiju. Ipak, u dobroj smo formi i želimo je zadržati", najavio je Scott Brown.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 18:05
    Ma zajebi ti uređenje kad te Slovenci siluju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 17:58
    ma uredena je zato sto Skotska jedino ima i nogomet...u drugim sportovima ne postoje....dosta je samo reci da je maribor izbacio rangerske...a sion celtica....slabo jako slabo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 15:56
    ali nogometno osviještena i uređena kolko hnl ne bu bio sljedećih 5 milijuna godina
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 15:00
    realno jako slaba liga...usudio bi se reci i slabija od HNL-a
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.12.2011. u 13:52
    zašto spominješ varteks, misliš da je varteks jedini klub u problemima, nemoj biti pametnjaković
    Obrisan korisnik