Košarka

Skroče: "Cibona će pokazati gdje smo"

Borna Rupnik • srijeda, 28.12.2011.
Skroče: "Cibona će pokazati gdje smo"
Foto: Duje Bonačić

Košarkaše Zadra u četvrtak čeka utakmica četvrtfinala Kupa Krešimira Čosića, a protivnik će im biti zagrebačka Cibona. Prema riječima sportskog direktora, radi se o najvećoj utakmici dosadašnjeg dijela sezone...

Nakon odrađenog prvog dijela natjecanja u A-1 ligi, Zadar će 29. prosinca odmjeriti snage i s jednim članom regionalne ABA lige. Riječ je o Ciboni, koja sastavu Aleša Pipana izlazi na noge u borbi za završni turnir Kupa Krešimira Ćosića.

"Želimo se u tom susretu pokazati u pravom svjetlu", najavio je za eZadar sportski direktor Zadra Branko Skroče. "Pobjeda nam nije imperativ, ali Cibona je odavno naš najljući suparnik i bit će nam pravi test da vidimo gdje smo i koliko dobro radimo", dodao je.

Zadrani su prije nastavka s treninzima u utorak imali tri slobodna dana, a s prvenstvenim dvobojima nastavljaju 10. siječnja.

Cibonu će u Višnjiku dočekati u četvrtak u 19 sati, a gledateljima će tom prigodom biti otvorena cijela dvorana. "Ipak je to najveća i najzanimljivija utakmica do sada", objasnio je Skroče takvu odluku, "i vjerujem da će odaziv biti velik. Očekujem dosta gledatelja, a nadam se će ih igrači razveseliti svojom dobrom igrom".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ElKun1028.12.2011. u 12:20
    Ajmo Zadre ale!!
    ElKun10