Nogomet

McCoist: "Nije bilo ponuda za Jelavića"

Ante Zovko • petak, 30.12.2011.
McCoist: "Nije bilo ponuda za Jelavića"
Foto: Kristijan Komarica

Glasgow Rangers nije dobio službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića, istaknuo je menadžer Ally McCoist koji želi dodatno osnažiti napad.

Otočki mediji sve češće barataju glasinama o ponudama za transfer hrvatskog napadača Nikice Jelavića iz engleske Premier lige. Najčešće se u tom kontekstu spominje Queens Park Rangers.

Međutim, kako kaže menadžer glasgowskih Rangersa, Ally McCoist, bivši napadač Hajduka i Rapida neće tako skoro napustiti Ibrox i otići put Londona ili negdje drugdje.

"Koliko ja znam, dosad nije bilo ponuda za Nikicu", rekao je McCoist za službene klupske stranice. "Pojavila se glasina prije utakmice sa Celticom i to je bilo sve, a ja nisam čuo ništa da bih mogao potvrditi ili demantirati tu glasinu."

"Mislim da je na radiju spomenut Queens Park Rangers, ali to je sve što sam čuo. Nitko mi nije rekao da je klub poslao ponudu, a ja je u svakom slučaju ne bih ni htio."

Hrvatski je napadač u ovoj sezoni nastupio u 20 utakmica škotskog prvenstva i postigao 12 pogodaka, a ima i pet asistencija. Jedan gol dodao je i u Liga-kupu.

Osim što ne želi izgubiti Jelavića, McCoist tijekom siječnja namjerava učvrstiti napadačku liniju. Već ima dvije "mete" na tržištu.

"Imamo jednog ili dva napadača koja bismo u idealnom slučaju doveli, ali prvo ćemo vidjeti što će biti potrebno kako bi se to ostvarilo. Govorio sam i prije da bi bilo dobro pojačati napadačku liniju, ali ćemo jednostavno morati pričekati i vidjeti hoćemo li to biti u mogućnosti učiniti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!