Nogomet

BBC uvrstio Jelavića među 50 zanimljivih

Borna Rupnik • ponedjeljak, 02.01.2012.
BBC uvrstio Jelavića među 50 zanimljivih
Foto: Kristijan Komarica

BBC je za početak nove, 2012. godine objavio popis 50 nogometaša koji bi svojim transferima u siječnju mogli obilježiti nogometni svijet...

Među pedesetoricom se našlo i ime hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića, napadača škotskog prvaka Glasgow Rangersa, koji se često spominje kao meta većeg broja engleskih momčadi. Jelavić je interes iz Premiershipa i Championshipa osigurao impresivnim nastupima i odličnim golgeterskim statistikama u Škotskoj.

Tomislav Dujmović

Engleski tabloid Daily Mail objavio je svoj popis desetorice igrača koji bi se mogli pokazati kao vrlo isplative investicije prijelaznog roka. Na popisu je i Tomislav Dujmović, na kojega u Dinamu iz Moskve više ne računaju pa je potrazi za novim angažmanom.

"Mnogi će stati u red za Nikicu Jelavića", piše BBC, "a Hrvat bi se želio okušati na engleskim travnjacima. Tijekom ljeta zamalo je završio u Leicesteru".

Iz Premiershipa su između ostalih izdvojeni i potencijalni transferi Carlosa Teveza, Waynea Bridgea, Marouanea Chamakha, Garyja Cahilla, Florenta Maloude ili Darrena Gibsona, dok bi "ostatak Europe" trebala predvoditi imena poput Wesleyja Sneijdera, Marija Götzea, Christiana Eriksena, Marca Reusa, Yoanna Gourcuffa, Edena Hazarda, Hulka, Kake, Danielea de Rossija i drugih.

BBC se pozabavio i Južnoamerikancima te vjeruje da će najviše pažnje u zimskom prijelaznom roku privući Dede, Damiao, neizbježni Neymar, Luque, Ocampo i Polo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.01.2012. u 13:48
    Sigurno su ga stavili na 50 mjesto.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2012. u 12:53
    Dragan Džajić u Realu iz Madrida....:O Šurjak nova nada izašla iz poznatog Hajdukovog inkubatora....:OO
    Obrisan korisnik
  • greenhorn02.01.2012. u 12:36
    mogli bi opet malo o Srni :)
    greenhorn
  • Obrisan korisnik02.01.2012. u 12:35
    Ništa o Modriću!? Je li to moguće? O čemu će sada naši novinari pisat eseje? :)
    Obrisan korisnik