Nogomet

Problemi Rangersa s napadačima

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 02.01.2012.
Problemi Rangersa s napadačima
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rangers je pobjedom 3:0 nad Motherwellom nagovijestio izlazak iz krize, ali trenera drugoplasirane momčadi škotske Premier lige brinu problemi s napadačima. Nikica Jelavić je na izlaznim vratima kluba, a uz to ga muče i problemi s preponama, dok se danas ozlijedio i Kyle Lafferty.

Golovima Davida Healyja, Sone Aluka i autogolom Stephena Craigana momčad Rangersa došla je do pobjede nad Motherwellom, ali ono što je nakon utakmice zabrinulo njihovog menadžera Allyja McCoista su problemi koji se javljaju u napadačkom redu sastava.

Naime, Nikica Jelavić se već neko vrijeme spominje u kontekstu mogućeg odlaska s Ibroxa, a današnji susret propustio je zbog problema s preponama. "Nikica nije igrao zbog istegnuća prepona. Pokušao je trenirati u nedjelju i ponedjeljak ujutro, ali nije bio dovoljno spreman da bi konkurirao za sastav", rečeno je o hrvatskom reprezentativcu.

No, tijekom susreta pojavio se problem s ozljedom i kod drugog napadača, Kylea Laffertyja: "Ozljeda Laffertyja je velik udarac za nas, tu nema dvojbe. Ne znam stvarnu težinu ozljede, ali izgleda da je došlo do istegnuća tetive i da ga neće biti četiri ili pet tjedana. Nadam se da će se barem Jelavić vratiti prije."

McCoist se nije osvrnuo na mogući odlazak Hrvata, već je poručio kako nije nemoguće da nekoliko igrača dođe u klub: "Gledamo kako se pojačati u nekim područjima. Ozljede Jelavića, Laffertyja i Naismitha nisu promijenili moje mišljenje, znamo da nam treba još igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!