Nogomet

Vukojević: "Koljeno ne boli, čekam pripreme"

Lovro Štrbinić • srijeda, 04.01.2012.
Vukojević: "Koljeno ne boli, čekam pripreme"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Zimsku stanku u ukrajinskom prvenstvu hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević iskoristio je za odmor, tijekom kojeg je boravio i u Hrvatskoj. Također, zaliječio je manju ozljedu koljena koja ga je mučila tijekom prosinca.

Hrvatski reprezentativni veznjak Ognjen Vukojević uskoro će se pojaviti na pripremama kijevskog Dynama, a u izjavi za službenu klupsku stranicu otkrio je u kakvom je fizičkom stanju te kako je proveo blagdansko razdoblje.

"Lijepo sam proveo blagdane. Bio sam u Londonu gdje sam posjetio prijatelje iz Tottenhama, Luku Modrića, Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku, a za Novu godinu sam bio s roditeljima koji su mi jako nedostajali", rekao je Vukojević.

Tijekom praznika je trenirao, po ranije pripremljenom individualnom programu, a izgleda i da su problemi s koljenom stvar prošlosti. "Bitno je da dođem na pripreme u dobrom fizičkom stanju, zato je potrebno i tijekom odmora izdvojiti vrijeme za rad. Hvala Bogu, ne osjećam nikakve probleme s koljenom zbog kojih sam propustio utakmicu protiv Maccabija u Europskoj ligi. Radujem se početku priprema i nastavku sezone", otkrio je bivši član Dinama.

Također, vrijedi izdvojiti hvalevrijednu inicijativu ovog igrača, odnosno organizaciju humanitarnog malonogometnog dvoboja u rodnom Bjelovaru za pomoć dječjoj bolnici. "Na tu sam ideju došao još davno, a sada sam je napokon uspio realizirati", riječi su kojima se Vukojević osvrnuo na taj događaj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!