Nogomet

Jelavić: "Ne znam ništa o ponudama"

Marko Domljanović • četvrtak, 05.01.2012.
Jelavić: "Ne znam ništa o ponudama"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski napadač na privremenom radu u Škotskoj osvrnuo se na učestala nagađanja o njegovom prelasku u engleski Premiership. Najnovije ime koje se spominje u nizu klubova zainteresiranih za Jelavićeve usluge je velikan Liverpool.

Prelazak iz bečkog Rapida u Glasgow Rangerse pokazao se kao odličan potez u karijeri bivšeg napadača Hajduka. Nije mu trebalo dugo da se probije do udarne postave škotskog velikana i počne redovito zabijati, a to je pobudilo pažnju mnogih klubova iz susjedne Engleske. Najzvučnije ime koje se spominje kao novi poslodavac hrvatskog reprezentativca svakako su Redsi s Anfielda.

"Naravno da sam polaskan zanimanjem Liverpoola, ali ne znam koliko je istine u tome. Zbog toga ne obraćam pažnju na sve te glasine jer si ne želim stvarati dodatni pritisak. Moj posao je igrati za Rangerse", rekao je Jelavić za Daily Mail.

"Čini se da me svaki dan želi novi klub, a to mi se čini pomalo smiješno. Ne znam ništa o ponudama i samo se želim koncentrirati na Rangerse jer moj ugovor s njima traje još dvije i pol godine. Ipak, ako me klub odluči prodati nemam ništa protiv, znam da smo u teškoj financijskoj situaciji", završio je napadač škotskog velikana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.01.2012. u 15:44
    ne daj bože da dođe u liverpool
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.01.2012. u 14:30
    ma kakav jelavic uklopio bi se bas ko i carrol od ocajnicke igre poceli bi pit zajedno
    Obrisan korisnik
  • Zdren05.01.2012. u 14:16
    kako su kupili onog slona Carrolla tako će i ovoga. samo kaj če jelavić bolje odigrati
    Zdren